Αρχική Εκκλησία Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας στή Πύλο (ΦΩΤΟ)

Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας στή Πύλο (ΦΩΤΟ)

Από antwnio

 Με την δέουσα εκκλησιαστική μεγαλοπρέπεια και τάξη και την παρουσία πλήθους πιστών τελέσθηκε το εσπέρας της Παρασκευής 23 Σεπτεμβρίου, ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας

Στην πόλη της Πύλου, χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ωρεών κ. Φιλοθέου, Αρχιγραμματέως της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος και συγχοροστατούντων των Σεβ. Μητροπολιτών Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ. Ιεροθέου και Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου.

Πρό του πέρατος του Εσπερινού κήρυξε τον θείο λόγο ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμ. Χρυσόστομος Χρυσόπουλος, εκ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών ο οποίος αναφέρθηκε στα μηνύματα της εορτής. Παρέστησαν ο Δήμαρχος Πύλου – Νέστορος κ. Παναγιώτης Καρβέλας, ο Γεν. Γραμματέας της ΚΕΔΕ κ. Δημ. Καφαντάρης και αρκετά Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Πύλου – Νέστορος.

Λήμνου, Ωρεών, Μεσσηνίας στην Πύλο για την Παναγία Μυρτιδιώτισσα (ΦΩΤΟ) Λήμνου, Ωρεών, Μεσσηνίας στην Πύλο για την Παναγία Μυρτιδιώτισσα (ΦΩΤΟ) Λήμνου, Ωρεών, Μεσσηνίας στην Πύλο για την Παναγία Μυρτιδιώτισσα (ΦΩΤΟ) Λήμνου, Ωρεών, Μεσσηνίας στην Πύλο για την Παναγία Μυρτιδιώτισσα (ΦΩΤΟ) Λήμνου, Ωρεών, Μεσσηνίας στην Πύλο για την Παναγία Μυρτιδιώτισσα (ΦΩΤΟ) Λήμνου, Ωρεών, Μεσσηνίας στην Πύλο για την Παναγία Μυρτιδιώτισσα (ΦΩΤΟ)

messinialive.gr vimaorthodoxias.gr

Διαβάστε επίσης