Αρχική Εκκλησία Μαύρη ημέρα για την Ελληνική Βουλή- Μαύρη ημέρα για την ΟΡΘΟΔΟΞΗ Ελλάδα μας!

Μαύρη ημέρα για την Ελληνική Βουλή- Μαύρη ημέρα για την ΟΡΘΟΔΟΞΗ Ελλάδα μας!

Από antwnio

Η σημερινή ημέρα είναι ημέρα πένθους για όλη την χριστιανική Ελλάδα μας, για την Εκκλησία μας, για τον λαό μας.

Το αντίθετο προς τις βασικές αξίες του Ευαγγελίου νομοσχέδιο που προώθησε η Κυβέρνηση ψηφίστηκε από την Ελληνική Βουλή.
Η Παρασκευή αυτή γίνεται η Μεγάλη Παρασκευή της Ελλάδος μας, κατά την οποία η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας σταυρώνει την οικογένεια και δίνει μία μαχαιριά στις αιώνιες αξίες του Ελληνισμού. Δίνει μια μαχαιριά στην Ελλάδα. Καταρρακώνει το τρίπτυχο πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια, όπου στήριζε το αξιακό της σύστημα.
Είναι μία ημέρα κατά την οποία η Ελλάδα επιστρέφει πίσω στην προχριστιανική εποχή, επιστρέφει στην βαρβαρότητα, επιστρέφει στην δουλεία και την κόλαση των ανθρωπίνων παθών, τα οποία, όπως οι αρχαίοι πρόγονοί μας, επειδή δεν μπορούμε να τα νικήσουμε, τα κάνουμε θεούς, είδωλα.
Θεωρούμε ότι αυτήν την Παρασκευή, και όχι μόνο στις 28 Φεβρουαρίου, πρέπει να κτυπήσουν πένθιμα οι καμπάνες των εκκλησιών όλης της χώρας.
Ο χριστιανικός λαός δεν πρέπει να λησμονήσει όσους νομοθέτησαν κατά των βασικών ευαγγελικών αρχών και να δώσει την απάντησή του στις κάλπες.
Όπως είπε ο Αντώνης Σαμαράς, από όσους βουλευτές ψήφισαν την Συμφωνία των Πρεσπών, μόνο 17 επιβίωσαν και είναι ακόμη στην Ελληνική Βουλή.
Το νομοσχέδιο αυτό, είτε το θέλει ο κ. Μητσοτάκης, είτε όχι, θα γίνουν οι Πρέσπες του.
Ωστόσο ως Ορθόδοξοι χριστιανοί δεν απογοητευόμαστε.
Το Άγιον Πνεύμα μιλάει μέσα από την Αποκάλυψη:
«Ὁ ἀδικῶν ἀδικησάτω ἔτι, καὶ ὁ ρυπαρὸς ρυπαρευθήτω ἔτι, καὶ ὁ δίκαιος δικαιοσύνην ποιησάτω ἔτι, καὶ ὁ ἅγιος ἁγιασθήτω ἔτι. Ἰδοὺ ἔρχομαι ταχύ, καὶ ὁ μισθός μου μετ’ ἐμοῦ, ἀποδοῦναι ἑκάστῳ ὡς τὸ ἔργον ἔσται αὐτοῦ».
Αυτός που αδικεί και μολύνει τον εαυτό του με τις αμαρτίες του, ας συνεχίσει να το κάνει και αυτός που είναι άγιος, ας συνεχίσει να αγιάζεται.
Εγώ έρχομαι γρήγορα και θα δώσω στον καθένα τον μισθό κατά τα έργα του.
Και ο Χριστός που έρχεται θα είναι σίγουρα με αυτούς τους χριστιανούς που διάβαζαν το Ψαλτήρι έξω από την Βουλή, δεν θα είναι με όσους ψήφισαν το νομοσχέδιο (πολλοί από αυτούς της Νέας Δημοκρατίας αντίθετα μάλιστα προς την συνείδησή τους) ούτε όσους πανηγύριζαν για την θεσμοθέτηση της αμαρτίας.
Για όσους το ψήφισαν θα απευθυνθούμε σε αυτούς με τα λόγια του Όττο Ρεχάγκελ όπως τα είπε για τον πόλεμο:
-Ένα λεπτό παιδιά ήταν απαραίτητο; Δεν σας έφτανε το Σύμφωνο Συμβίωσης, έπρεπε να θεσπίσετε και τον γάμο των ομοφυλόφιλων;
Μια μέρα θα βρεθείτε ενώπιον του Θεού και θα ρωτήσει τι κάνατε αυτή τη μικρή στιγμή της αιωνιότητας;
-Θα πείτε ότι την αμαρτία την κάνατε νόμο και βεβηλώσετε τον ιερό θεσμό του γάμου;
Καλά τρελαθήκατε;
Για όσους πανηγύριζαν θα πούμε:
Όσα νομοσχέδια και να ψηφιστούν, όσα πανηγύρια και να γίνεται, και όλη η οικουμένη να σας πει μπράβο, η ενοχή δεν θα παύσει να βαραίνει την ψυχή σας, γιατί ο μόνος τρόπος να απαλλαγείτε από αυτήν είναι να σταματήσετε την αμαρτία και να μετανοήσετε.
Σε αυτήν την μετάνοια σας καλούμε. πηγή .vimaorthodoxias.gr

Διαβάστε επίσης