Αρχική Πολιτική Με το βλέμμα στη… δυτική Θεσσαλονίκη η σύσκεψη Κ. Μητσοτάκη με τους “γαλάζιους” βουλευτές στο ΥΜΑΘ

Με το βλέμμα στη… δυτική Θεσσαλονίκη η σύσκεψη Κ. Μητσοτάκη με τους “γαλάζιους” βουλευτές στο ΥΜΑΘ

Από antwnio
Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η πρώτη σύσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο ΥΜΑΘμε βουλευτές της Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης, καθώς και με άλλα στελέχη της γαλάζιας παράταξης.

Βουλευτές της ΝΔ, κατά την έξοδό τους από το κτήριο του Διοικητηρίου, αναφέρθηκαν στα όσα συζήτησαν με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Δυτική Θεσσαλονίκηβελτίωση της συγκοινωνίαςακρίβειανέα γενιά και προοπτικές της πόλης αλλά και οι εξαγγελίες στη ΔΕΘ, είναι μερικά από αυτά που τέθηκαν επί τάπητος στην πρώτη σύσκεψη του κ. Μητσοτάκη στο ΥΜΑΘ, ενόψει της 86ης ΔΕΘ.

“Ο πρωθυπουργός εγκαινιάζει εργοτάξια και όχι μουσαμάδες”

“Ο πρωθυπουργός εγκαινιάζει εργοτάξια και όχι μουσαμάδες. Έδωσε βαρύτητα στη νέα γενιά στο κομμάτι της επαγγελματικής αποκατάστασης και της προοπτικής στη Θεσσαλονίκη όπως και στο θέμα της στεγαστικής πολιτικής όπου θα εξαγγείλει στη ΔΕΘ ένα καλάθι μέτρων κοινωνικής πολιτικής”, ανέφερε σε δηλώσεις της η βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, Άννα Ευθυμίου.

Από την πλευρά του, ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης, Θεόδωρος Καράογλου δήλωσε αισιόδοξος για το μέλλον της πόλης και υποστήριξε πως κυβέρνηση Μητσοτάκη υλοποιεί τις εξαγγελίες της.

“Στη δυτική πλευρά υπάρχουν πολλά ακόμη που πρέπει να γίνουν”

“Στη δυτική πλευρά υπάρχουν ακόμη πολλά που πρέπει να γίνουν για μια ισορροπημένη ανάπτυξη για όλες τις περιοχές αυτής της πόλης”, υπογράμμισε ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης με τη ΝΔ, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας.

Μάλιστα, πρόσθεσε πως έγινε αναφορά και στους εξωτερικούς κινδύνους που αντιμετωπίζει η Ελλάδα “χρειάζεται περισσότερο να δυναμώσει στο βόρειο ελλαδικό χώρο”.

“Περιμένουμε να δούμε και την επέκταση του μετρό στα δυτικά”

Στην πρώτη σύσκεψη φαίνεται ότι συζητήθηκε και η επέκταση του Μετρό Θεσσαλονίκης και στη δυτική πλευρά της πόλης.

“Η Θεσσαλονίκη μέσα από τα έργα που εκτελούνται, δημοπρατούνται και εξαγγέλλονται τα τελευταία τρια χρόνια, αλλάζει πρόσωπο. Περιμένουμε και θα δούμε και την επέκταση του μέτρο δυτικά”, υπογράμμισε ο βουλευτής Α’ ΘεσσαλονίκηςΣτράτος Σιμόπουλος.

Αυτήν την ώρα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πραγματοποιεί συσκέψεις με παραγωγικούς φορείς της Θεσσαλονίκης αλλά και περιοχών από την υπόλοιπη βόρεια Ελλάδα.

Σημειώνεται ότι η συγκέντρωση διαμαρτυρίας από υγειονομικούς σε αναστολή παραμένει σε εξέλιξη, έξω από το ΥΜΑΘ.

Διαβάστε επίσης