Αρχική Πολιτική Ντόρα Μπακογιάννη: Η ΝΔ επιθυμεί μια ανεξάρτητη και ευημερούσα μουσουλμανική μειονότητα

Ντόρα Μπακογιάννη: Η ΝΔ επιθυμεί μια ανεξάρτητη και ευημερούσα μουσουλμανική μειονότητα

Από antwnio

“Η ΝΔ επιθυμεί μια ανεξάρτητη, ευημερούσα μειονότητα”, δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη, τονίζοντας ότι «έχουμε την καλύτερη συμβίωση σε ολόκληρη την Ευρώπη, μεταξύ μουσουλμάνων και χριστιανών στην Θράκη».

«Επιθυμούμε αυτή η μειονότητα να πάει μπροστά, να έχει τα δικαιώματα της ισονομίας και της ισοπολιτείας και να μπορέσει να αναπτυχθεί μαζί με ολόκληρη τη Θράκη», ανέφερε η κ. Μπακογιάννη μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

Μάλιστα, η ίδια επισήμανε ότι η Ελλάδα είναι εκείνη που τους φροντίζει και παίρνει μέτρα για την δική τους ευημερία

Πρόσθεσε παράλληλα ότι ουδέποτε διανοήθηκε κανένας στην ΝΔ να κάνει οποιαδήποτε παρέμβαση, για οποιοδήποτε υποψήφιο.

Επιπλέον η κ. Μπακογιάννη παραδέχτηκε ότι ζήτησε την ψήφο τους, όχι γιατί θα κάνει καμία διαφορά στην ΝΔ στο γενικό ποσοστό, αλλά γιατί για την ίδια την μειονότητα είναι πάρα πολύ σημαντική η σχέση εμπιστοσύνης με μια παράταξη που έχει αποδείξει στο παρελθόν ποια είναι η πολιτική της και έχει σκοπό να την συνεχίσει.

Υπενθύμισε ότι τα τέσσερα χρόνια επί ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, ο ΣΥΡΙΖΑ είχε εκχωρήσει την Θράκη στους ΑΝΕΛ και οι άνθρωποι τότε πέρασαν εξαιρετικά δύσκολα.

Τέλος, η Ντόρα Μπακογιάννη πρόσθεσε ότι 1.600 παιδιά έφυγαν από τον ορεινό όγκο και πήγαν στην Ολλανδία και δουλεύανε σε ναυπηγεία και φυτώρια στο εξωτερικό.

Διαβάστε επίσης