Αρχική Εκκλησία Ξεχάσαμε το Θεό : Δεν προσέχουμε τίποτα ιερό.

Ξεχάσαμε το Θεό : Δεν προσέχουμε τίποτα ιερό.

Από antwnio
Ξεχάσαμε το Θεό. Τις νηστείες. Δεν προσέχουμε τίποτα ιερό. Λέγανε κάποιοι γέροντες για την κατάσταση της κοινωνίας: Θα έλθουν, λέγανε, δύσκολες ημέρες.Ο κόσμος θα ξεφύγει από τον δρόμο. Πολλά θα δείτε. Πάρα πολλά. Θα δοκιμαστεί ο λαός που δεν καταλαβαίνει.« Αγία Κοινωνία με Ιερά Εξομολόγηση κ, μετάνοια. Θα έρθει ημέρα που δεν θα έχετε μέρος να θάβετε τους νεκρούς από τα ατυχήματα κ, τις αρρώστιες. Αυτή είναι η κατάντια του ανθρώπου από την αμαρτία».«Θα έρθει μια τέτοια πείνα, που η πείνα του 1941 δεν είναι τίποτα, μπροστά σ’ αυτή που έρχεται».«Πόλεμος δεν θα γίνει.Κάτι άλλο θα γίνει.«Θα έρθει η μέρα που θα γεμίσει η άσφαλτος με αίμα νέων παιδιών» «Θα βλέπουμε τόσους θανάτους κάθε μέρα, θα γεμίσει η άσφαλτος με αίμα κ, τα νεκροταφεία με νέα παιδιά ».Και αυτό «Για την μεγάλη αμαρτία που ζούμε θα φθάσουμε σ’ αυτό το σημείο»..
Η Ελλάδα θα περάσει δοκιμασίες αλλά στο τέλος καθαρισμένη μέσα από αυτές, θα δοξασθεί από το Θεό:
Δεν ηδύνατο ο Θεός πλέον να ανεχθεί εκείνη την λυπηρά κατάσταση σ’ όλη την Οικουμένη, μηδαμώς εξαιρουμένης κ, της Ελλάδος, που την αγαπά περισσότερο κ, το οποίο στα χαρτιά μας (Ιερά κείμενα) λέει κ, σε λίγο πραγματοποιούνται, ότι η Ελλάς, θα δείτε δε λίγο πόσο θα γίνει μεγάλη. Όχι μόνο θα δείτε…..Θα έχει εξαίρετο κ, λαμπρό παράδειγμα εις όλην την Οικουμένη, διότι ενθυμείσθε ότι εδώ δεν εχύθηκε αίμα όταν εκύρηξε ο Απόστολος Παύλος, ενώ ξέρετε τι αίμα χύθηκε σ’ όλα τα έθνη.
Η Ελλάδα, μια ώρα, οικονομικά θα πέσει έξω! Τα λεφτά θα εξευτελιστούν.Τυχεροί Όσοι θα έχουν χρυσό(ως μέσο συναλλαγής) κ, ένα κομμάτι γης.Ο ιδιωτικός τομέας θα σβήσει κ, οι δουλειές θα χαθούν μόνο οι δημόσιοι υπάλληλοι θα αντέξουν.Όχι ότι θα παίρνουν πολλά λεφτά αλλά απλώς θα έχουν το σταθερό.Πολλοί από την Αθήνα θα έρθουν στο χωριό.
Οι άνθρωποι δεν κάνουν έστω λίγη προσευχή στο Θεό.Τα παιδιά όλη μέρα σχολείο, διάβασμα, καφετέριες αλλά για το Θεό τίποτα. Έχει δώσει τα πάντα σε μας.Αλλά οι άνθρωποι προσκυνάνε το διάολο. Όποιος θέλει ας ακολουθήσει το Θεό.Μόνο αυτούς που θα τον ακολουθήσουν θα σώσει.Και από τον αέρα που θα αναπνέουν θα χορταίνουν.

Ελένη Ζαμάνη

Διαβάστε επίσης