Αρχική Κοινωνια Οι στιγμές τρόμου της πρώην Σταρ Ελλάς στο σπίτι της και το παρελθόν

Οι στιγμές τρόμου της πρώην Σταρ Ελλάς στο σπίτι της και το παρελθόν

Από antwnio

Μια «ταραχώδης» σχέση με ένα… «περιφερειακό» μέλος κυκλώματος της νύχτας, μια σύλληψη με κατηγορίες για υπόθαλψη εγκληματία, μια ληστεία υπό την απειλή βίας.

«Κοινός παρονομαστής» η 35χρονη, πρώην Σταρ Ελλάς, που έζησε το πρωί της Τετάρτης στιγμές τρόμου στο σπίτι της στη Γλυφάδα όταν την «επισκέφτηκαν» ληστές. Οι τρεις δράστες την ακινητοποίησαν και με απειλές κατάφεραν να αποσπάσουν χρήματα και κοσμήματα πριν γίνουν… καπνός. Υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής συγκεντρώνει η Αστυνομία, που έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των ληστών.

«Καρτέρι» για αρκετή ώρα έξω από το σπίτι στη Γλυφάδα φαίνεται ότι είχαν στήσει οι 3 κακοποιοί, σύμφωνα με τα όσα περιέγραψε στους αστυνομικούς η 35χρονη εστεμμένη. Περίμεναν υπομονετικά το θύμα και όταν εκείνη βγήκε τελικά από την κατοικία στις 06:30 το πρωί της Τετάρτης, την ακινητοποίησαν με γρήγορες κινήσεις, πριν προλάβει να φτάσει στο αυτοκίνητό της. Με την απειλή βίας, την ανάγκασαν να ανοίξει το σπίτι και να τους υποδείξει πού έχει χρήματα και άλλα αντικείμενα αξίας. Αφού έκαναν άνω-κάτω το χώρο, κατάφεραν να αποσπάσουν κοσμήματα και το χρηματικό ποσό των 11.000 ευρώ, πριν τελικά εξαφανιστούν.

Η 35χρονη ειδοποίησε έντρομη τις Αρχές και εξιστόρησε τον τρόμο που έζησε στα χέρια των κακοποιών. Και οι τρεις δράστες είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες, ενώ φορούσαν και γάντια στα χέρια τους για να μην αφήσουν ίχνη πίσω τους. Οι αστυνομικοί περισυνέλλεξαν γενετικό υλικό και αποτυπώματα από το σπίτι, ελπίζοντας ότι ενδεχομένως οι ληστές έκαναν κάποιο λάθος που θα «προδώσει» την ταυτότητά τους. Παράλληλα συγκεντρώνουν υλικό από κάμερες της περιοχής, που ίσως να έχουν καταγράψει ακριβώς τις κινήσεις των δραστών πριν και μετά τη ληστεία.

Τον περασμένο Ιούνιο, το 35χρονο μοντέλο είχε απασχολήσει την επικαιρότητα με αφορμή το θάνατο του πρώην συντρόφου της, του 39χρονου πυγμάχου Τάσου Μπερδέση. Είχε πέσει νεκρός αφού δέχτηκε 14 σφαίρες από το καλάσνικοφ των πληρωμένων εκτελεστών του, σε ένα ακόμα ξεκαθάρισμα λογαριασμών στο χώρο της νύχτας. Το όνομα του 39χρονου ήταν ανάμεσα στα… 500 που εμπεριείχε το υπόμνημα για το οργανωμένο έγκλημα που είχε κατέθεσε τον περασμένο Μάιο ο τότε υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Βασίλειο Πλιώτα. Οι Αρχές τού είχαν αποδώσει ρόλο «περιφερειακού» μέλους κυκλωμάτων εκβιαστών.

Τον Απρίλιο του 2013 το ζευγάρι είχε βρεθεί στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, κατηγορούμενοι για… υπόθαλψη εγκληματία. Η Αστυνομία είχε πραγματοποιήσει έφοδο στο σπίτι της αδελφής τής 35χρονης στο Μπραχάμι, καθώς εκεί είχε διανυκτερεύσει ένας 30χρονος, ο οποίος είχε κατηγορηθεί ως ύποπτος για τη δολοφονία ενός 38χρονου έξω από μπαρ στο κέντρο της Πάτρας, μερικές ημέρες πριν. Η 35χρονη και ο τότε σύντροφός της είχαν αθωωθεί για τις συγκεκριμένες κατηγορίες.με πληροφορίες απο τον eleftherostypos.gr

Διαβάστε επίσης