Αρχική Lifestyle Ο Νότης Σφακιανάκης έχει πρόταση για να κατέβει στις ευρωεκλογές: με το Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό του Φίλιππα Καμπούρη

Ο Νότης Σφακιανάκης έχει πρόταση για να κατέβει στις ευρωεκλογές: με το Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό του Φίλιππα Καμπούρη

Από antwnio

Ο τραγουδιστής, που τα τελευταία χρόνια απέχει από τις πίστες και τα φώτα της δημοσιότητας, φαίνεται να έχει δεχθεί πρόταση και βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, Φίλιππο Καμπούρη, ώστε να αποτελέσει το «βαρύ» όνομα για το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος.

Την πληροφορία ότι ο Νότης Σφακιανάκης βρίσκεται ένα βήμα πριν πει το μεγάλο «ναι», ώστε να είναι υποψήφιος στις ευρωεκλογές, αποκάλυψε η εφημερίδα «Espresso».

Αξίζει να σημειωθεί, αναφέρει το newsbeast. gr, ότι κομβικό ρόλο για το πολιτικό «φλερτ» παίζει ο επιστήθιος φίλος και συνεργάτης του Νότη Σφακιανάκη, Γ.Σ., ο οποίος είναι μεσολαβητής ανάμεσα στον τραγουδιστή και τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ.

«Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός έχει κάνει επίσημη πρόταση στον Νότη Σφακιανάκη για να συμμετάσχει στο ευρωψηφοδέλτιο. Ήδη έχουν γίνει οι πρώτες κουβέντες, ενδιάμεσο πρόσωπο σε αυτές τις συζητήσεις είναι επιστήθιος φίλος και συνεργάτης του, ο οποίος έχει αναλάβει τον ρόλο του μεσολαβητή. Έχουν γίνει οι πρώτες κουβέντες και είμαστε σε αναμονή των τελικών αποφάσεων από τον γνωστό τραγουδιστή, που θέλουμε και ελπίζουμε ο ίδιος να είναι στο ψηφοδέλτιο του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού. Είναι ένας σπουδαίος καλλιτέχνης, μα πάνω απ’ όλα είναι ένας σπουδαίος Έλληνας που ποτέ δεν έχει κρύψει την αγάπη του για την Ελλάδα, για την πατρίδα και την οικογένεια, και είναι από τους λίγους καλλιτέχνες που βγαίνουν μπροστά και μιλούν τόσο ξεκάθαρα για την αγάπη τους για την Ελλάδα. Θα είναι τιμή για εμάς, είναι μια σπουδαία προσωπικότητα και ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο», δήλωσε ο Φίλιππος Καμπούρης στην Espresso.

«Οι πληροφορίες που έχω είναι ότι βρίσκεται σε άψογη κατάσταση, το ότι έχει επιλέξει να μην εμφανιστεί σε κάποιο νυχτερινό κέντρο αυτό είναι ξεκάθαρα επιλογή δική του. Θα κάνει το comeback του καλλιτεχνικά μόλις ο ίδιος το επιθυμήσει. Περιμένουμε τις ερχόμενες ημέρες να ανακοινώσουμε και επίσημα τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιό μας. Θεωρούμε ότι ο Νότης Σφακιανάκης θα πει το «ναι» και θα είναι πρωταγωνιστής στον ευρωψηφοδέλτιο του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού», συμπλήρωσε ο πρόεδρος του κόμματος.

Διαβάστε επίσης