Αρχική Κοινωνια Πάτρα: «Θεματοφύλακας του Συντάγματος» δημοτικός υπάλληλος – Το όχημα με το εθνόσημο και τα ερωτήματα

Πάτρα: «Θεματοφύλακας του Συντάγματος» δημοτικός υπάλληλος – Το όχημα με το εθνόσημο και τα ερωτήματα

Από antwnio

«Θεματοφύλακας του Συντάγματος» και στην… Πάτρα. Πρόκειται για δημοτικό υπάλληλο που διαμένει στην περιοχή του 6ου Δημοτικού Σχολείου – Αγίας Τριάδος και διαθέτει αυτοκίνητο λευκού χρώματος, το οποίο φέρει το εθνόσημο.

Ο οδηγός ισχυρίζεται πως είναι «θεματοφύλακας του Συντάγματος» όπως αναφέρει το pelop.gr.

Ο συγκεκριμένος υπάλληλος σε υπηρεσία του Δήμου Πατρέων είναι ανεμβολίαστος αλλά και αρνητής των πάντων. Ακόμη και στους κλειστούς χώρους του Δημαρχείου κυκλοφορεί χωρίς μάσκα.

Η παρέμβαση του Δήμου και τα ερωτήματα

Άμεση ήταν η παρέμβαση του Δήμου Πατρέων μόλις ενημερώθηκε για τον συγκεκριμένο δημοτικό υπάλληλο.

Για το ζήτημα έγιναν γνώστες τόσο ο εκπρόσωπος Τύπου της δημοτικής αρχής Ανδρέας Αντωνόπουλος όσο και η πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Κατερίνα Γεροπαναγιώτη.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν για τον δημοτικό υπάλληλο είναι πολλά καθώς, εκτός των άλλων, συμμετέχει, λόγω της εργασίας του, και σε κοινωνικές εκδηλώσεις που διοργανώνει η Δημοτική Αρχή.

Ο υπάλληλος, εκτός από το εθνόσημο που παράνομα χρησιμοποιεί, έχει «σταμπάρει» στο όχημά του κι άλλο σύμβολο που έχει ως βάση την ελληνική σημαία.

Άγνωστη παραμένει η δράση του και κανείς μέχρι τώρα δεν γνωρίζει αν έχουν οργανωθεί και στην αχαϊκή πρωτεύουσα παρόμοια «σκηνικά» σαν και αυτό με τον Διευθυντή του Γυμνασίου στην Πιερία.

Διαβάστε επίσης