Αρχική Κοινωνια Ποτάμια οι δρόμοι στον Βόλο – Χειρότερο από την κακοκαιρία Daniel το φαινόμενο, λέει ο Μπέος (video)

Ποτάμια οι δρόμοι στον Βόλο – Χειρότερο από την κακοκαιρία Daniel το φαινόμενο, λέει ο Μπέος (video)

Από antwnio

Σε ορμητικούς χείμαρρους έχουν μετατραπεί όλοι οι δρόμοι του Βόλου. Σύμφωνα το TheNewspaper.gr θα πλήττει το πολεοδομικό συγκρότημα και το Πήλιο σήμερα το βράδυ,

Η Αστυνομία έχει απαγορεύσει την κυκλοφορία των πολιτών στους δρόμους, λόγω επικινδυνότητας, ενώ είναι θέμα ωρών να παρέμβει ο Στρατός για τον απεγκλωβισμό ανθρώπων που μένουν σε ισόγειες κατοικίες.

Χαρακτηριστική η εικόνα της οδού Κ. Καρτάλη, ενός από τους πιο κεντρικούς δρόμους του Βόλου, ο οποίος θυμίζει χείμαρρο.

Πιο σφοδρό από τον Daniel είναι το ακραίο καιρικό φαινόμενο που πλήττει απόψε τον Βόλο και πρόκειται να προκαλέσει μεγάλες καταστροφές, σύμφωνα με τον δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο.

Ο δήμαρχος Βόλου βρίσκεται από το πρωί επί ποδός σε διάφορα σημεία της πόλης μαζί με συνεργεία.

Σε μήνυμα μέσα από το αυτοκίνητο, εν μέσω της σφοδρής καταιγίδας, απευθύνει έκκληση στους Βολιώτες λέγοντας:

«Αυτή η καταρρακτώδης βροχή είναι μεγαλύτερη από τις 6 Σεπτεμβρίου. Κόπηκε ο δρόμος στη μέση στην Παιδόπολη της Αγριάς. Πλημμύρες παντού. Αν συνεχίσει έτσι θα σπάσει ο Κραυσίδωνας σε λίγα λεπτά. Σας παρακαλώ, σας εκλιπαρών αν μένετε σε ισόγεια και σε πρώτους ορόφους, ανεβείτε σε ψηλότερους ορόφους. Αν χρειαστείτε βοήθεια καλέστε στα τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης. Ο κόσμος δεν αντέχει άλλο. Δε μπορώ να καταλάβω τι οργή είναι αυτή από τη φύση. Προστατεύσετε τους εαυτούς σας. Η βροχή θα συνεχιστεί όλη νύχτα. Μείνετε ψηλά. Μην κυκλοφορείτε».

Διαβάστε επίσης