Αρχική Κοινωνια Προθεσμία για την απολογία του έλαβε ο πατέρας της οικογένειας τον παλαιοχριστιανών – “Γιατί μας το κάνουν αυτό;”

Προθεσμία για την απολογία του έλαβε ο πατέρας της οικογένειας τον παλαιοχριστιανών – “Γιατί μας το κάνουν αυτό;”

Από antwnio

Προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη, ζήτησε και πήρε ο 45χρονος πατέρας της οικογένειας των παλαιοχριστιανών στα Τρίκαλα Κορινθίας.

Ο 45χρονος κατηγορείται για ηθική αυτουργία σε απείθεια στο Νόμοπου προέβαλε ο 15χρονος γιος του κατά την προσαγωγή του, και για τη μη φοίτηση των ανήλικων τέκνων του.

Σύμφωνα με δηλώσεις του δικηγόρου του, Ανδρέα Θεοδωρόπουλου, ο πελάτης του, κατασυκοφαντείται, διότι δεν υπάρχει υπόθεση αιμομιξίας, όπως αφήνουν τα κανάλια να εννοηθεί.

Μιλώντας στο Κοrinthia24.gr ο κατηγορούμενος, έξω από το γραφείο του Εισαγγελέα, δήλωσε πολύ ταλαιπωρημένος και στενοχωρημένος για την κατάσταση που βιώνει ο ίδιος και η οικογένειά του. «Δεν πειράξαμε ποτέ κανέναν, γιατί μας το κάνουν αυτό;» αναρωτήθηκε.

Ο Εισαγγελέας και Ανακριτής διέταξαν την κράτησή του στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας, μέχρι την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024, οπότε και θα απολογηθεί.

Διαβάστε επίσης