Αρχική Κοινωνια Πρωτομαγιά: Ποιοι συμμετέχουν στη σημερινή απεργία

Πρωτομαγιά: Ποιοι συμμετέχουν στη σημερινή απεργία

Από antwnio

Απεργία για σήμερα Μεγάλη Τετάρτη – Πρωτομαγιά έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και ΠΑΜΕ, παρότι με Υπουργική Απόφαση η υποχρεωτική αργία της Πρωτομαγιάς μεταφέρθηκε την Τρίτη του Πάσχα, 7 Μαΐου.

Εργατική Πρωτομαγιά: Ποιοι συμμετέχουν στην απεργία

Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν τη Μ. Τετάρτη οι συρμοί του Μετρό, του Ηλεκτρικού και του Τραμ, αλλά και οι αμαξοστοιχίες του ΟΣΕ και του προαστιακού, καθώς οι εργαζόμενοι συμμετέχουν στην απεργία για την Εργατική Πρωτομαγιά. Αύριο Μ. Τετάρτη, τα πλοία θα μείνουν δεμένα στα λιμάνια.

Την ίδια ώρα, οι στάσεις εργασίας προχωρούν οι εργαζόμενοι σε λεωφορεία και τρόλεϊ, τα οποία θα κινηθούν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, ενώ αναμένονται οι ανακοινώσεις των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας.

Στις απεργιακές κινητοποιήσεις συμμετέχουν με απόφαση της ΕΣΗΕΑ και των άλλων οργανώσεων και οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ. Συγκεκριμένα Μ. Τρίτη, 30 Απριλίου 2024 από τις 05.00 π.μ. έως τις 05.00 π.μ. της Μ. Τετάρτης, 1 Μαΐου 2024, απεργούν οι δημοσιογράφοι, τεχνικοί, διοικητικοί και φωτορεπόρτερ που εργάζονται στις εφημερίδες και τα περιοδικά.

Διαβάστε επίσης