Αρχική Αθλητισμος Ρόδος: Σοκαριστικό βίντεο από επεισόδια σε τοπικό αγώνα, ποδοσφαιριστής χτύπησε αντίπαλο στο κεφάλι και αναζητείται από τις αρχές

Ρόδος: Σοκαριστικό βίντεο από επεισόδια σε τοπικό αγώνα, ποδοσφαιριστής χτύπησε αντίπαλο στο κεφάλι και αναζητείται από τις αρχές

Από antwnio
Σοβαρά επεισόδια ξέσπασαν στη Ρόδο σε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος. Ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων που κλότσησε στο κεφάλι παίκτη των αντιπάλων, στέλνοντάς τον στο νοσοκομείο.

Τα επεισόδια έγιναν στη Ρόδο στον αγώνα μεταξύ του Ηρακλή Λάρδου και τον Ποσειδώνα Καρπάθου, για το τοπικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

Σε βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, καταγράφονται οι άγριες σκηνές και η γενική σύρραξη μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων, ύστερα από ένα χτύπημα εκτός φάσης.

Συγκεκριμένα, ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Λάρδου επιτίθεται και χτυπά με εναέρια κλωτσιά έναν παίκτη του Ποσειδώνα Καρπάθου.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, όπου και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Στη συνέχεια, συνοδεία μελών της διοίκησης του Ποσειδώνα Καρπάθου, ο ποδοσφαιριστής πήγε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου, όπου υπέβαλε μήνυση στον αντίπαλό του, ο οποίος διαφεύγει της σύλληψης στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Σε ανακοίνωσή του, το σωματείο σημειώνει πως «τέτοιες ενέργειες και συμπεριφορές, γύρισαν το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω κι εμείς δεν θέλουμε τέτοιο ποδόσφαιρο. Αυτό που έκανε ο αντίπαλος ποδοσφαιριστής, αν μπορεί να λέγεται έτσι, δεν το βλέπουμε ούτε σε αγώνες πολεμικών τεχνών».

«Ο ποδοσφαιριστής και το σωματείο μας προχώρησαν στις απαραίτητες νομικές ενέργειες. Πλέον το λόγο έχουν τα αρμόδια όργανα και η Δικαιοσύνη», προσθέτει η ανακοίνωση.

 

Διαβάστε επίσης