Αρχική Κοινωνια Σέρρες: Νεκρός 23χρονος που έπεσε από τη μηχανή του και μετά τον παρέσυρε φορτηγό – Τον εγκατέλειψε αιμόφυρτο ο οδηγός της νταλίκας

Σέρρες: Νεκρός 23χρονος που έπεσε από τη μηχανή του και μετά τον παρέσυρε φορτηγό – Τον εγκατέλειψε αιμόφυρτο ο οδηγός της νταλίκας

Από antwnio

Ένας 23χρονος έχασε τη ζωή του σήμερα τα ξημερώματα σε περιοχή των Σερρών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο πριν τις 05:00, η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο νεαρός εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε σε στηθαίο, με συνέπεια ο 23χρονος να βρεθεί πεσμένος στο οδόστρωμα.

Τότε πέρασε από πάνω ένα φορτηγό, ο οδηγός του οποίου αντί να σταματήσει και να δει τι συνέβη, εξαφανίστηκε

Ο 23χρονος μοτοσικλετιστής κατέληξε ενώ οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάφουν τον οδηγό του φορτηγού. Πρόκειται για έναν 63χρονο Έλληνα.

Η ενημέρωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας αναφέρει:

Σήμερα (10 Αυγούστου 2023) και ώρα περίπου 04.45΄, στο 38ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Σερρών – Δράμας, μοτοσικλέτα που οδηγούσε 23χρονος ημεδαπός εξετράπη της πορείας της, προσέκρουσε σε διαχωριστικό στηθαίο και ανετράπη, με αποτέλεσμα ο 23χρονος οδηγός της μοτοσυκλέτας, βρισκόμενος στο οδόστρωμα, να παρασυρθεί από Ι.Χ.Φ. όχημα που οδηγούσε 63χρονος ημεδαπός, ο οποίος στη συνέχεια αποχώρησε από τον τόπο του ατυχήματος.

Αποτέλεσμα του τροχαίου ατυχήματος ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 23χρονου, ενώ ο 63χρονος οδηγός του φορτηγού εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και συνελήφθη.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Σερρών

Διαβάστε επίσης