Αρχική Πολιτική Στ. Αγγελούδης: Η βόλτα του νέου δημάρχου στη χριστουγεννιάτικη Θεσσαλονίκη (φωτο & video)

Στ. Αγγελούδης: Η βόλτα του νέου δημάρχου στη χριστουγεννιάτικη Θεσσαλονίκη (φωτο & video)

Από antwnio

Βόλτα στην εορταστική Θεσσαλονίκη έκανε το μεσημέρι της παραμονής των Χριστουγέννων ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης.

Συνοδεία αντιδημάρχων, ο κ. Αγγελούδης έκανε βόλτα στην οδό Τσιμισκή, στην πλατεία Αγίας Σοφίας, στην Ερμού, στην Αγορά Μοδιάνο και φυσικά στην οδό Βασιλέως Ηρακλείου!

Ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης μοίρασε ευχές στους πολίτες και τους καταστηματάρχες που συναντούσε στη βόλτα του, ενώ δέχθηκε τα συγχαρητήρια των δημοτών για τη νίκη του στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Πολλοί ανέφεραν στον νέο δήμαρχο ότι ελπίζουν να φέρει θετικές αλλαγές στον δήμο Θεσσαλονίκης, με τον ίδιο να ακούει προσεκτικά τους πολίτες.

Η αναπάντεχη… κυπριακή συνάντηση

Ο κ. Αγγελούδης είχε μια ευχάριστη έκπληξη στη βόλτα του, καθώς συνάντησε τον Πρόξενο της Κύπρου στη Θεσσαλονίκη, Κωνσταντίνο Πολυκάρπου και την οικογένειά του. Οι γιοί του κ. Πρόξενου μάλιστα έψαλαν στον εκλεγμένο δήμαρχο Θεσσαλονίκης κυπριακά κάλαντα.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο κ. Αγγελούδης στήριξε οικονομικά με μια συμβολική αγορά το Ελληνικό Παιδικό Χωριό Φιλύρου, κατά το πέρασμά του από το εν λόγω περίπτερο στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας.

Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Θεσσαλονίκης έκανε βόλτα στην ανανεωμένη και εντυπωσιακή Αγορά Μοδιάνο, συνομιλώντας με πολίτες, ενώ κλείνοντας περπάτησε στην οδό Βασιλέως Ηρακλείου, εκεί όπου και φέτος στήνεται γλέντι με σουβλάκια, τραγούδια και χορούς!πηγή thestival.gr/

Διαβάστε επίσης