Αρχική Ελλαδα Τσίπρας: Η πολιτική αλλαγή έχει ήδη αρχίσει – O ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτος και με διαφορά

Τσίπρας: Η πολιτική αλλαγή έχει ήδη αρχίσει – O ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτος και με διαφορά

Από antwnio

Την πεποίθηση του ότι «η πολιτική αλλαγή έχει ήδη αρχίσει» εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας στο άνοιγμα της ομιλίας που εκφωνεί αυτήν την ώρα σε συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία στο Περιστέρι, την οποία χαρακτήρισε την «πιο αληθινή, πιο αδιάψευστη σφυγμομέτρηση».

Όπως είπε, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αυτός είναι «ο λόγος για τον οποίο δεν τολμά να προκηρύξει εκλογές ο κ. Μητσοτάκης» και «για τον οποίο δε θα αντέξει για πολύ». «Γιατί βλέπω στα πρόσωπά σας τη σιγουριά. Βλέπω στα πρόσωπά σας το αύριο. Γιατί είμαστε πολλοί και θα γίνουμε περισσότεροι. Γιατί η πολιτική αλλαγή έχει ήδη αρχίσει. Γιατί όποτε και να στηθούν οι κάλπες ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα είναι πρώτος και με διαφορά».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην «υπόσχεση» που έδωσε το βράδυ των εκλογών του 2019, «όταν έκλεινε ένας κύκλος μιας συγκλονιστικής πορείας με ένα διόλου ευκαταφρόνητο σχεδόν 32% στην κάλπη», ότι θα αντιστοιχηθεί «ο εκλογικός με τον κοινωνικό ΣΥΡΙΖΑ» προκειμένου να φτιαχτεί «ένα μεγάλο, μαζικό και λαϊκό κόμμα της σύγχρονης Αριστεράς», σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Και να που σήμερα μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι κάναμε την υπόσχεσή μας πράξη. Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, μετά το 3ο Συνέδριό του και την εκλογική διαδικασία της 15ης του Μάη, δεν είναι απλά άλλο ένα κόμμα. Έστω μεγαλύτερο. Είναι ένα άλλο κόμμα», υπογράμμισε ο Αλ. Τσίπρας, καλωσορίζοντας τα 110.000 “νέα μέλη του κόμματος”.

«Από εδώ και εμπρός», όμως τόνισε, «δεν έχουμε παλαιά και νέα μέλη, έχουμε μόνο μέλη – συνιδιοκτήτες του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, με ίδια δικαιώματα και υποχρεώσεις απ’ όποια πολιτική διαδρομή κι αν προέρχεται ο καθένας».

Διαβάστε επίσης