Αρχική Πολιτική Χαρδαλιάς σε Σακελλαροπούλου: Με καθημερινή σκληρή δουλειά στις γειτονιές θα πάνε όλα καλά

Χαρδαλιάς σε Σακελλαροπούλου: Με καθημερινή σκληρή δουλειά στις γειτονιές θα πάνε όλα καλά

Από antwnio

Τον νεοεκλεγέντα περιφερειάρχη Αττικής, Νίκο Χαρδαλιά, υποδέχθηκε σήμερα το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, η πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Ο κ. Χαρδαλιάς την ενημέρωσε για τις προτεραιότητές του προκειμένου η αυτοδιοίκηση να ανταποκριθεί στις προκλήσεις της νέας εποχής.

«Η περιφέρεια έχει μεγάλη ευθύνη για την ασφάλεια όλων μας», τόνισε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Από την πλευρά του, ο κ. Χαρδαλιάς δήλωσε ότι η ανάληψη των καθηκόντων του απαιτεί τεράστια προσπάθεια καθώς «δεν είναι απλά και μόνο η μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας αλλά και η μοναδική στον κόσμο όπου ο μισός πληθυσμός της χώρας βρίσκεται σε αυτή και συνεισφέρει σχεδόν 48% στο ΑΕΠ».

Όπως τόνισε, «οι προκλήσεις μεγάλες, τα στοιχήματα ακόμα μεγαλύτερα, αλλά νομίζω ότι με καθημερινή σκληρή δουλειά στις γειτονιές θα πάνε όλα καλά».

Η κ. Σακελλαροπούλου συνεχάρη τον κ. Χαρδαλιά και του ευχήθηκε καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στο έργο του ενόψει της επίσημης ανάληψης των καθηκόντων του την 1η Ιανουαρίου 2024.                                                                                                                                          Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης