Αρχική Πολιτική Χρυσόγονος για Κασσελάκη: Φωτεινό χαμόγελο με σκοτεινή προσωπικότητα

Χρυσόγονος για Κασσελάκη: Φωτεινό χαμόγελο με σκοτεινή προσωπικότητα

Από antwnio

«Φωτεινό χαμόγελο με σκοτεινή προσωπικότητα» χαρακτήρισε τον Στέφανο Κασσελάκη ο ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ Κώστας Χρυσόγονος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Θεσσαλονίκης Status FM 107,7 και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Βενιέρη. «Δεν μας εξηγεί την πορεία του, μας είπε ψέματα για την οικογένειά του ότι έπεσε θύμα του παραδικαστικού κυκλώματος (…) δεν δίνει καμία εξήγηση για τα χρήματα που διαθέτει και από άποψη πολιτικής εκεί η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά», είπε.

Ο ίδιος τόνισε πως η αλλαγή αναμένεται από τον χώρο της αριστεράς ο οποίος πρέπει να ανασυνταχθεί. «Πρέπει να υπάρξουν κινήσεις ενωτικές», υπογράμμισε. «Αυτό θα συμβεί αν το ΠΑΣΟΚ είναι δεύτερο. Αν είναι τρίτο ουαί κι αλίμονο», είπε χαρακτηριστικά.

Ακούστε το απόσπασμα εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=qDabtjM0ffc&ab_channel=STATUSFM1077

«Ο Συριζα είναι γονιδιακά σχήμα διαμαρτυρίας που προσπάθησε να γίνει κόμμα εξουσίας που δεν τα καταφερε και επανέρχεται στο φυσικό του μέγεθος. Το ΠΑΣΟΚ αντίθετα είναι ένα κόμμα εξουσίας που συρρικνώθηκε και τώρα επανέρχεται στο φυσικό του μέγεθος. Το ΠΑΣΟΚ , όταν περάσει μπροστά, είναι εκείνο που μπορεί να υποβάλλει μια προταση εξουσίας με χαρακτηριστικά κυβερνησιμότητας. Οι Ευρωεκλογές είναι η ευκαιρία να γίνει το βήμα αυτό. Την προοπτική αλλαγής θα την έχει το ΠΑΣΟΚ όταν βρεθεί σε επίπεδα κυβερνησιμότητας», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Χρυσόγονος.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ:

Διαβάστε επίσης