Αρχική Lifestyle Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Δεν μου άρεσε να με φωνάζουν με ένα άλλο όνομα

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Δεν μου άρεσε να με φωνάζουν με ένα άλλο όνομα

Από antonio

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης μίλησε στο περιοδικό MyTv για το ρόλο του στον Αστέρα Ραχούλας του Alpha, ενώ αναφέρθηκε στον ρόλο του Φατσέα στο Καφέ της Χαράς που αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο.

Πώς είναι για έναν ηθοποιό να τον ταυτίζει τόσο πολύ ο κόσμος με έναν ρόλο όπως εσάς με τον Φατσέα, τον οποίο υποδυόσασταν στο Καφέ της Χαράς;

«Τώρα πια το έχω συνηθίσει, έχω μάθει να το διαχειρίζομαι και το έχω ξεπεράσει. Τελευταία μου δίνει χαρά, γιατί έχω αναφορές και για τον Αστέρα Ραχούλας. Όχι ότι θα ξεπεραστεί ο Φατσέας. Είναι δύσκολο να γίνει αυτό, αλλά δεν με πειράζει, συμβαίνει καμιά φορά στη ζωή του ηθοποιού. Δεν μπορώ να πω ότι είναι και το πιο ευχάριστο πράγμα, αλλά δεν είναι και κάτι που σε ταλαιπωρεί πολύ. Το αποδέχεσαι.

Τον πρώτο καιρό πως αισθανθήκατε;

«Στην αρχή δυσκολεύτηκα να το διαχειριστώ, δεν μου άρεσε καθόλου αυτή η ταύτιση. Και δυσκολεύτηκα, γιατί δεν ήξερα πόσο θα μου κοστίσει επαγγελματικά. Επίσης, πολύ απλά, δεν μου άρεσε να με φωνάζουν με ένα άλλο όνομα. Στην πορεία, όμως, βλέποντας πόση χαρά δίνει αυτό το πράγμα στον κόσμο, τα ζυγίζεις τα πράγματα και λες «εντάξει, έπαιξα έναν χαρακτήρα ο οποίος έγραψε, έμεινε πολύ, ο κόσμος, πραγματικά χαίρεται και, όταν μου το λέει, ανοίγει η καρδιά του.» Οπότε πρέπει να μάθω εγώ να το διαχειρίζομαι και να μην έχω την απαίτηση να αλλάξει ο κόσμος.

Διαβάστε επίσης