Αρχική Πολιτική Διαμαντοπούλου – Θεοδωράκης ενώνουν τις δυνάμεις τους;

Διαμαντοπούλου – Θεοδωράκης ενώνουν τις δυνάμεις τους;

Από antonio

Το ενδεχόμενο κοινής εκλογικής συμμαχίας του Ποταμιού του Σταύρου Θεοδωράκη με την Ώρα των Αποφάσεων των Διμαντοπούλου-Φλωρίδη και Ραγκούση φαίνεται ότι εξετάζουν τα επιτελεία τους.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του ΒΗΜΑτοδότη τα δύο κόμματα θα ανακοινώσουν κόμμα εκεί γύρω στον Ιούνιο ώστε να “πάνε” μαζί στις εκλογές.

Στο Ποτάμι έχουν μείνει μόνον έξι βουλευτές (σαν ομάδα βόλεϊ- όπως λένε οι ίδιοι με αρκετή δόση αυτοσαρκασμού). Αυτοί οι έξι διαβεβαιώνουν ο ένας τον άλλον ότι δεν πρόκειται να φύγουν προς άλλα κόμμα. Θα παραμείνουν εκεί. Αλλά το πιο καλό νέο το μετέφερε ο Στ. Θεοδωράκης στους βουλευτές του. Τους είπε ότι κλείνει προς συνεργασία με την «Ωρα των Αποφάσεων», την πολιτική κίνηση που δημιούργησαν οι Αννα Διαμαντοπούλου, Γ. Φλωρίδης και Ι. Ραγκούσης. Τους είπε μάλιστα να περιμένουν καλά νέα από τη συνάντηση που θα έχει μαζί τους. Το ερώτημα είναι μπορούσε να κάνει και διαφορετικά. Αφού στην τελευταία εκδήλωση της κίνησης που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα από τα μέλη της «Ωρας των Αποφάσεων», παρέστησαν πολλά στελέχη του Ποταμιού.

Ετσι εάν όλα πάνε καλά στις εκλογές τα δύο κόμματα (η κυρία Διαμαντοπούλου και οι υπόλοιποι θα ανακοινώσουν κόμμα εκεί γύρω στον Ιούνιο) θα πάνε μαζί.

Διαβάστε επίσης