Αρχική Πολιτική ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΗΛΩΣΗ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΟΝ Γ. ΤΡΑΓΚΑ: «Καραμανλικός ευκαιρίας ο Καμμένος!»

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΗΛΩΣΗ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΟΝ Γ. ΤΡΑΓΚΑ: «Καραμανλικός ευκαιρίας ο Καμμένος!»

Από antonio

Τι είπε ο βουλευτής της ΝΔ στον Γιώργο Τράγκα για την αξιολόγηση, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τον Υπουργό Άμυνας.

«Στη ΝΔ είμαστε όλοι ενωμένοι κατά της χειρότερης κυβέρνησης της μεταπολίτευσης» δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και τον Γιώργο Τράγκα ο βουλευτής Σερρών της ΝΔ Κώστας Καραμανλής. Είπε ότι τέτοιες συζητήσεις περί ομάδων στο κόμμα είναι καφενειακού επιπέδου

Κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις Μειμαράκη τόνισε πως αποτελεί κεφάλαιο για το κόμμα. Σημείωσε, ωστόσο, ότι όλοι πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι σε σοβαρές καταστάσεις πρέπει να τηρούμε σοβαρή στάση και να μετράμε τι λέμε και τι πράττουμε.

Τόνισε πως καλά έκανε η ΝΔ το 2015 και ψήφισε ώστε να μην βγει η χώρα από το ευρώ ενώ είπε πως σήμερα η ΝΔ δεν έχει κανένα λόγο να ψηφίσει τα μέτρα Τσίπρα. Αναφερόμενος στον Υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο που πολλές φορές έχει αυτοχαρακτηριστεί Καραμανλικό  τον χαρακτήρισε… Καραμανλικό ευκαιρίας!!!

Χαρακτήρισε ζουρλομανδύα το μνημόνιο ενώ σημείωσε ότι η ΝΔ δεν πιστεύει πως μπορεί να υπάρξει Ελλάδα εκτός Ευρώπης. Τέλος, είπε πως δεν έχει βάση να ρίχνουμε μέρος της ευθύνης για την κατάσταση της χώρας στον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.                                                crashonline.gr

Διαβάστε επίσης