Αρχική Διαφορα νεα ΕΚΑΝΑΝ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ κατά των διακρίσεων-ΒΙΝΤΕΟ

ΕΚΑΝΑΝ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ κατά των διακρίσεων-ΒΙΝΤΕΟ

Από antonio

Εκπρόσωποι από ευρύτερες ομάδες που πλήττονται από το ρατσισμό (ΑΜΕΑ, LGBT, Ρομά, μετανάστες, οροθετικοί, πρόσφυγες, ηλικιωμένοι, χρήστες ουσιών, θρησκευτικές ομάδες, κτλ), καθώς και προσωπικότητες από το χώρο των τεχνών & των γραμμάτων, πολιτικά πρόσωπα, δημοσιογράφοι, εκπρόσωποι & μέλη της κοινωνίας των πολιτών που δραστηριοποιούνται στο πεδίο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, συγκεντρώθηκαν στις 16:00 το μεσημέρι, στην πλατεία Συντάγματος έξω από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη και αυτή την ώρα κατευθύνονται στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων Welcommon.

Στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων “Welcommon” (Καποδιστρίου 4) θα πραγματοποιηθεί μικρή εκδήλωση στη μνήμη του Προέδρου της οργάνωσης Praksis, Τζανέτου Αντύπα. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα απονεμηθεί από το Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών βραβείο στην οργάνωση Praksis.

Με πρωτοβουλία του Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών, από φέτος θα πραγματοποιείται βράβευση μιας οργάνωσής ή ενός ανθρώπου που ασχολείται με τα θέματα του Αντιρατσισμού και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων με βραβείο το οποίο θα φέρει το όνομα “Αντιρατσισμός- Τζανέτος Αντύπας”.

 antonionews.gr

Διαβάστε επίσης