Αρχική Ελλαδα Πιθανόν να χειρουργηθεί ξανά ο Λουκάς Παπαδήμος-ΒΙΝΤΕΟ

Πιθανόν να χειρουργηθεί ξανά ο Λουκάς Παπαδήμος-ΒΙΝΤΕΟ

Από antonio

Πιθανόν να ξαναμπεί στο χειρουργείο ο Λουκάς Παπαδήμος, προκειμένου να χειρουργηθεί στον μηρό όπου φέρει βαθειά τραύματα, σύμφωνα με πληροφορίες του eleftherostypos.gr.

Νωρίτερα καθησυχαστικοί ήταν οι γιατροί για την πορεία της υγείας του πρώην πρωθυπουργού

Σύμφωνα με τον επικεφαλής του ΕΚΕΠΥ η κατάστασή του κ. Παπαδήμου μετά την επίθεση που δέχθηκε εξελίσσεται ομαλά μετά το ήσυχο βράδυ που είχε.

Όπως ανακοίνωσαν οι δύο επικεφαλής θεράποντες ιατροί, ο διευθυντής Πλαστικής του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» Γιώργος Χαρκιολάκης και ο διευθυντής της Α΄ Χειρουργικής Βασίλης Βουγάς, ο κ. Παπαδήμος θα χρειαστεί να μείνει άλλες δύο ημέρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για καλύτερη παρακολούθηση της πορείας της υγείας του.

«Είναι σταθερή η κατάστασή του, είναι πολύ καλά, έχει αποσοληνωθεί. Θα τον κρατήσουμε για δύο ημέρες στη ΜΕΘ, αμέσως μετά όταν δούμε ότι η κατάστασή του είναι σταθερή θα τον πάμε σε δωμάτιο. Έχει δική του αναπνοή και δεν χρειάζεται να φορά ούτα μάσκα» εξήγησαν οι δύο γιατροί.

Ερωτηθέντες για τα πρώτα λεπτά μετά την διακομιδή του πρώην πρωθυπουργού στο νοσοκομείο οι δύο γιατροί είπαν ότι «ήταν πολύ αγχωμένος, του είπαμε ότι όλα θα πάνε καλά, του εξηγήσαμε ότι θα καθαρίσουμε την πληγή με γενική νάρκωση. Όταν ξύπνησε ήταν πολύ ήρεμος και μας είπε ότι έγιναν όπως έπρεπε να γίνουν».

Ακόμα καλύτερη είναι η κατάσταση των δύο συνοδών του κ. Παπαδήμου, με τον έναν από τους δύο να αντιμετωπίζει κάποιο μικρό πρόβλημα ακοής, καθώς σύμφωνα με τους δύο γιατρούς πιθανότατα θα πάρουν και οι δύο εξιτήριο σήμερα.

Να σημειωθεί πάντως πως ιατρικές πηγές καταγγέλουν ότι κατά τη διακομιδή του Λουκά Παπαδήμου στον Ευαγγελισμό έκλεισε άτυπα για λίγη ώρα η εφημερία στον Ευαγγελισμό, πράγμα που σημαίνει πως τα όποια έκτακτα περιστατικά τα έστελναν σε άλλα νοσοκομεία.

 .eleftherostypos.gr

Διαβάστε επίσης