Αρχική Ελλαδα ΒΙΝΤΕΟ-Αποκάλυψη Σαμαρά: Ο παγιδευμένος φάκελος είχε πάει στο σπίτι του Παπαδήμου

ΒΙΝΤΕΟ-Αποκάλυψη Σαμαρά: Ο παγιδευμένος φάκελος είχε πάει στο σπίτι του Παπαδήμου

Από antonio

Στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» επισκέφθηκε τον Λουκά Παπαδήμο, ο Αντώνης Σαμαράς.

Ο πρώην πρωθυπουργός δήλωσε ότι «όταν δεν λειτουργεί η ασφάλεια για τον πολίτη κινδυνεύει άμεσα η Δημοκρατία» και αποκάλυψε ότι «ο φάκελος είχε σταλεί στην οικία του κ. Παπαδήμου». Προφανώς, από εκεί τον παρέλαβε ο οδηγός του και του τον παρέδωσε.

Στην συνέχεια τόνισε πως: «Η εξέλιξη της υγείας του Λουκά Παπαδήμου είναι πολύ θετική» δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, εξερχόμενος από τον Ευαγγελισμό, όπου επισκέφθηκε σήμερα το πρωί τον Λουκά Παπαδήμο».

Ο Αντώνης Σαμαράς στις σύντομες δηλώσεις που έκανε στις κάμερες σημείωσε πως «Όταν δεν υπάρχει ασφάλεια κινδυνεύει η Δημοκρατία. Αυτό είναι το μήνυμα που πρέπει να περάσουμε και να το αντιληφθούν όλοι». Ο πρώην πρωθυπουργός δεν απέδωσε ευθύνες, σχολιάζοντας «αυτό είναι κάτι που δεν θα το κρίνω εγώ. Επισκέφθηκα τον πρώην πρωθυπουργό, του ευχήθηκα γρήγορα ανάρρωση και μακάρι να τελειώσουν όλα γρήγορα».

Στο μεταξύ, πιθανόν να ξαναμπεί στο χειρουργείο ο Λουκάς Παπαδήμος, προκειμένου να χειρουργηθεί στον μηρό όπου φέρει βαθειά τραύματα, σύμφωνα με πληροφορίες του eleftherostypos.gr.

Νωρίτερα καθησυχαστικοί ήταν οι γιατροί για την πορεία της υγείας του πρώην πρωθυπουργού

Σύμφωνα με τον επικεφαλής του ΕΚΕΠΥ η κατάστασή του κ. Παπαδήμου μετά την επίθεση που δέχθηκε εξελίσσεται ομαλά μετά το ήσυχο βράδυ που είχε.

Όπως ανακοίνωσαν οι δύο επικεφαλής θεράποντες ιατροί, ο διευθυντής Πλαστικής του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» Γιώργος Χαρκιολάκης και ο διευθυντής της Α΄ Χειρουργικής Βασίλης Βουγάς, ο κ. Παπαδήμος θα χρειαστεί να μείνει άλλες δύο ημέρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για καλύτερη παρακολούθηση της πορείας της υγείας του.

«Είναι σταθερή η κατάστασή του, είναι πολύ καλά, έχει αποσοληνωθεί. Θα τον κρατήσουμε για δύο ημέρες στη ΜΕΘ, αμέσως μετά όταν δούμε ότι η κατάστασή του είναι σταθερή θα τον πάμε σε δωμάτιο. Έχει δική του αναπνοή και δεν χρειάζεται να φορά ούτα μάσκα» εξήγησαν οι δύο γιατροί.

Ερωτηθέντες για τα πρώτα λεπτά μετά την διακομιδή του πρώην πρωθυπουργού στο νοσοκομείο οι δύο γιατροί είπαν ότι «ήταν πολύ αγχωμένος, του είπαμε ότι όλα θα πάνε καλά, του εξηγήσαμε ότι θα καθαρίσουμε την πληγή με γενική νάρκωση. Όταν ξύπνησε ήταν πολύ ήρεμος και μας είπε ότι έγιναν όπως έπρεπε να γίνουν».

Ακόμα καλύτερη είναι η κατάσταση των δύο συνοδών του κ. Παπαδήμου, με τον έναν από τους δύο να αντιμετωπίζει κάποιο μικρό πρόβλημα ακοής, καθώς σύμφωνα με τους δύο γιατρούς πιθανότατα θα πάρουν και οι δύο εξιτήριο σήμερα.eleftherostypos.gr

Διαβάστε επίσης