Αρχική Ελλαδα Ανακοίνωση κατά της Κυβέρνησης για τα διόδια Μέστης απ’ τις τρεις ΝΟΔΕ Θράκης

Ανακοίνωση κατά της Κυβέρνησης για τα διόδια Μέστης απ’ τις τρεις ΝΟΔΕ Θράκης

Από antonio

Με κοινή τους ανακοίνωση, οι τρεις Νομαρχιακές Επιτροπές Θράκης της Νέας Δημοκρατίας, στρέφονται κατά της Κυβέρνησης για την λειτουργία των διοδίων της Μέστης.

Επισημαίνουν μάλιστα σε αυτή πως όχι μόνο δεν έχουν εφαρμοστεί ακόμα οι απαλλαγές που ανακοίνωσε για συγκεκριμένες κατηγορίες πολιτών, αλλά αυτές θα τις αγνοήσει η εταιρεία που θα αναλάβει την ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ.

Συγκεκριμένα η ανακοίβωση των ΝΟΔΕ Έβρου, Ροδόπης και Ξάνθης αναφέρει:

“Από την Δευτέρα 18/12/2017 τα διόδια της Μέστης αποτελούν άλλη μία σκληρή πραγματικότητα για τους κατοίκους της Θράκης.

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα απαλλαγής των κατοίκων των όμορων νομών από το κόστος διοδίων ήρθε με προχειρότητα, καθυστέρηση και σίγουρα εκ του πονηρού.

 

Οι Θρακιώτες θα πρέπει να γνωρίζουν την αλήθεια. Η εταιρεία στην οποία θα παραχωρηθεί η αξιοποίηση & η συντήρηση της Εγνατίας θα αγνοήσει τις «απαλλαγές» αυτές.

Περιμένουμε τουλάχιστον να δούμε αν και πότε θα εφαρμοστεί τελικά η υπόσχεση που έδωσε ο κ. Σπίρτζης στο 6ο Αναπτυξιακό Συνέδριο της Θράκης για εφαρμογή των ηλεκτρονικών αναλογικών διοδίων και μάλιστα με προτεραιότητα εφαρμογής τους στην Εγνατία Οδό.

Ελπίζουμε για το καλό των Θρακιωτών η παραπάνω δέσμευση να μην αποτελεί άλλη μία από τις πολλές υποσχέσεις της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Για τις ΝΟ.Δ.Ε της Θράκης της Ν.Δ.

 Βεζυργιαννίδης Ιωάννης          Κιατίπης Νικόλαος          Παρασκευόπουλος Πολυζώης

   Πρόεδρος Ν.Ροδόπης            Πρόεδρος Ν.Ξάνθης                     Πρόεδρος Ν.Έβρου

.evros-news.gr

Διαβάστε επίσης