Αρχική Ελλαδα «Ο Έλληνας υπουργός Άμυνας θα φάει καμιά βαριοπούλα στο κεφάλι εκεί που δεν το περιμένει»

«Ο Έλληνας υπουργός Άμυνας θα φάει καμιά βαριοπούλα στο κεφάλι εκεί που δεν το περιμένει»

Από antonio

«Όταν το CHP έρθει στην εξουσία, θα αποκαλύψουμε ένα-ένα τα τουρκικά ονόματα 156 νησίδων και βραχονησίδων στο Αιγαίο, που ανήκουν στην Τουρκία και θα το διακηρύξουμε σε όλο τον κόσμο» δήλωσε ο βουλευτής του Κεμαλικού κόμματος CHP Γιλμάζ Οζτούρκ.

Να θυμίσουμε πως το συγκεκριμένο κόμμα είναι η Αξιωματική Αντιπολίτευση και το τελευταίο διάστημα στελέχη του έχουν ξεκινήσει μια σειρά κατηγοριών σε βάρος του Ερντογάν και του κυβερνώντος κόμματος ΑΚΡ, με κυριότερη εκείνη της υποχώρησης απέναντι σε μια εισβολή της Ελλάδας και κατοχή 156 νησιών και νησίδων στο Αιγαίο.

Χθες ο υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας Πάνος Καμμένος είχε δηλώσει «Μολών Λαβέ» για να λάβει απάντηση από τον αντιπρόεδρο του CHP με την φράση του Κεμάλ Ατατούρκ «Όπως ήρθατε θα φύγετε».

Την σκυτάλη πήρε μιλώντας στο πρακτορείο Ανατολή ο βουλευτής Οζτούρκ πηγαίνοντας ακόμα παραπέρα απειλώντας με «βαριοπούλα» το κεφάλι του Έλληνα υπουργού λέγοντας:  «Η Ελλάδα ας μην δοκιμάζει την υπομονή της Τουρκίας με το να κατέχει τα δικά μας εδάφη εκεί. Ο Έλληνας υπουργός θα φάει καμιά βαριοπούλα στο κεφάλι εκεί που δεν το περιμένει».

Πρόσθεσε δε: «Δεν θα επιτρέψουμε να κάνουν στα δικά μας νησιά μπάρμπεκιου και να κουνάνε το δάχτυλο στην Τουρκία» καλώντας παράλληλα τον Έλληνα υπουργό «να προσέχει τα λόγια του».

Διαβάστε επίσης