Αρχική Διαφορα νεα Κύπρος: Σκότωσε την πρώην σύντροφό του και αυτοκτόνησε

Κύπρος: Σκότωσε την πρώην σύντροφό του και αυτοκτόνησε

Από antwnio

Νεκροί εντοπίστηκαν ένας 35χρονος και μία 26χρονη


Σε απίστευτη τραγωδία εξελίχθηκε πληροφορία που έλαβαν στις 2:45 τα ξημερώματα μέλη της Αστυνομίας για δύο νεκρούς στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την αστυνομία, νεκροί εντοπίστηκαν ένας Ελληνοκύπριος άνδρας ηλικίας 35 ετών και μια 26χρνονη επίσης Ελληνοκύπρια,στο πεδίο βολής της Αγίας Φύλας.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες του sigmalive.com, οι δύο φέρουν τραύματα από κυνηγετικό όπλο, τύπου ΔΟΚΟ, το οποίο εντοπίστηκε στη σκηνή, κοντά στον 35χρονο.

Ο 35χρονος,σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις φαίνεται να πυροβόλησε την 26χρονη, πρώην σύντροφό του, και στη συνέχεια να έθεσε τέρμα στη ζωή του.

Σε δηλώσεις στη σκηνή, ο υπεύθυνος ΤΑΕ Λεμεσού είπε πως, αμέσως όταν δόθηκε η πληροφορία, «κινητοποιήθηκαν τα περίπολα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού καθώς και κλιμάκιο ανακριτών του ΤΑΕ Λεμεσού, όπου έφτασαν στο μέρος και απέκοψαν τη σκηνή».

«Από τις προκαταρτικές εξετάσεις που έχουμε κάμει διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για νεαρό άντρα Ελληνοκύπριο ηλικίας 35 ετών και κοπέλα επίσης Ελληνοκύπρια ηλικίας 26 ετών, οι οποίοι βρίσκονταν νεκροί στο έδαφος» συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με τον κ.Σωτηριάδη «από τις περαιτέρω εξετάσεις φαίνεται ότι ο 35χρονος με την 26χρονη διατηρούσαν δεσμό και για λόγους τους οποίους διερευνούμε φαίνεται ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα βρίσκονταν σε διάσταση. Βρέθηκαν εδώ στο σημείο και φαίνεται ότι υπήρξε μία διαφωνία μεταξύ τους και ο 35χρονος φέρεται να πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο την 26χρονη και στη συνέχεια να έθεσε τέρμα στη ζωή του με το ίδιο όπλο», ανέφερε.

Κληθείς να αναφέρει κατά πόσο τα πτώματα εντόπισε ο πατέρας του 35χρονου, ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού είπε πως αυτό είναι θέμα που θα διαφανεί από τις καταθέσεις που θα ληφθούν.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχει διαπραχθεί αυτή η τραγωδία, συνέχισε, θα διερευνηθούν εις βάθος από την ανακριτική ομάδα του ΤΑΕ Λεμεσού, η οποία έχει συσταθεί για το σκοπό αυτό.

Αυτοψία στη σκηνή διενήργησαν οι ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους και Αγγελική Παπέττα.

Διαβάστε επίσης