Αρχική Διεθνη Νεα «Βόμβα» Μπόλτον για Τραμπ: Προσωπικά συμφέροντα υπαγορεύουν την πολιτική του στην Τουρκία

«Βόμβα» Μπόλτον για Τραμπ: Προσωπικά συμφέροντα υπαγορεύουν την πολιτική του στην Τουρκία

Από antwnio

Οικονομικά και προσωπικά συμφέροντα στην Τουρκία που υπαγορεύουν τη στάση του έναντι αυτής καταλογίζει στον Πρόεδρο Τραμπ, ο πρώην σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας, Τζον Μπόλτον.

Ο πρώην σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας του Λευκού Οίκου, Τζον Μπόλτον αποκάλυψε ότι η προσέγγιση του Αμερικανού Προέδρου και της αμερικανικής πολιτικής για την Τουρκία γίνεται με προσωπικά ή οικονομικά συμφέροντα, σύμφωνα με ανθρώπους οι οποίοι ήταν παρόντες σε ομιλία του, σε στενό κύκλο, όπως μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο NBC News.

Ο Μπόλτον προέβη σε αυτές τις κατηγορίες εναντίον της κόρης καθώς και του γαμπρού του προέδρου Τραμπ κατά τη διάρκεια ιδιωτικής συνομιλίας του την περασμένη εβδομάδα και υποστήριξε ότι η προσέγγιση της αμερικανικής πολιτικής έναντι της Τουρκίας την οποία τηρεί ο Πρόεδρος Τραμπ, υπαγορεύεται από προσωπικά ή οικονομικά συμφέροντα.

Τους ισχυρισμούς Μπόλτον μετέφεραν στο αμερικανικό δίκτυο NBC άνθρωποι που ήταν παρόντες στη συνομιλία όπου ο Μπόλτον αμφισβήτησε τις ικανότητες του Ντόναλντ Τραμπ, λέγοντας ότι αντιμετωπίζει την εξωτερική πολιτική σαν επιχειρηματίας εφαρμόζοντας τεχνικές που ταιριάζουν στην αγορά ακινήτων αλλά όχι σε γεωστρατηγικά προβλήματα.

Η περιγραφή αυτή ήταν μέρος ενός ευρύτερου πορτραίτου του Τραμπ από τον Μπόλτον, τον οποίο περιέγραψε ως άνθρωπο που στερείται κατανόησης για τη στενά διασυνδεδεμένη φύση των σχέσεων στην εξωτερική πολιτική και για την ανάγκη τήρησης συνέπειας.

ΠΗΓΉ.eleftherostypos.gr/

Διαβάστε επίσης