Αρχική Ελλαδα Αίσιο τέλος για τον 41χρονο που είχε εγκλωβιστεί σε χαράδρα στην Κέρκυρα – Διασώθηκε έπειτα από μαραθώνια επιχείρηση

Αίσιο τέλος για τον 41χρονο που είχε εγκλωβιστεί σε χαράδρα στην Κέρκυρα – Διασώθηκε έπειτα από μαραθώνια επιχείρηση

Από antwnio

Τέλος καλό για τον 41χρονο άνδρα, ο οποίος από χθες το πρωί παρέμενε εγκλωβισμένος σε απόκρημνη χαράδρα, στην περιοχή της Άνω Κορακιάνας, στη Μέση Κέρκυρα.

Έπειτα από μαραθώνια και γιγαντιαία επιχείρηση των αρχών, κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες, ο άνδρας απεγκλωβίστηκε και είναι σώος, όπως δήλωσε ο περιφερειακός διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιονίων Νήσων, Ανδρέας Ρίζος στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο 41χρονος, που είχε εξαφανιστεί από προχθές, διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας. Είναι υποσιτισμένος και φέρει τραύματα στο χέρι του, προφανώς από την προσπάθειά του να κρατηθεί, κατά την πτώση του στη χαράδρα.

Προκειμένου να καταφέρουν να τον απεγκλωβίσουν, πεζοπόροι πυροσβέστες αναγκάστηκαν να κρεμαστούν από σκοινιά για να φτάσουν τον άνδρα και να τον ανεβάσουν από τον γκρεμό. Στη μεταφορά του συνέδραμαν και άνδρες της ΕΜΑΚ, διασώστες, ενώ λόγω του δύσβατου της περιοχής μέσα από απόκρημνα μονοπάτια, βοήθησαν και οι κυνηγοί της περιοχής.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης