Αρχική Αθλητισμος Σωτηράκος για πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ στης εκλογές του καλοκαιριού.(ΦΩΤΟ)

Σωτηράκος για πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ στης εκλογές του καλοκαιριού.(ΦΩΤΟ)

Από antwnio

Υποψήφιος για την προεδρία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ανατολικής Αττικής ΕΠΣΑΝΑ θα είναι ο πρώην διαιτητής ποδοσφαίρου Σωτηράκος Κώστας.

Ο Σωτηράκος θα πλαισιώνεται από αξιόλογους συνεργάτες, γνώστες του αντικειμένου και όχι (αχυράνθρωπους) που στη συντριπτική τους πλειοψηφία για πρώτη φορά αποφάσιζουν να συμμετέχουν στον σημαντικό αυτό αθλητικό φορέα, για να έχει η περιοχή που εκπροσωπείται στην Ένωση, μια αξιοπρεπή , σοβαρή, και εποικοδομητική παρουσία στα τοπικά ποδοσφαιρικά δρώμενα και όχι μόνο.

Ο Σωτηράκος Ξεκαθάρισε ότι είναι απέναντι στις πρακτικές του παρελθόντος και σε όλους αυτούς που είναι υποτακτικοί στους μεγάλους των ΠΑΕ.                                                                                                                                                                                                         

Στην μοναδική δήλωση που έκανε ο Σωτηράκος προς το παρόν (στην πορεία θα ακολουθήσει επίσημη συνέντευξη τύπου) είπε: Αντίπαλοι μας είναι τα λαμόγια που δεν θέλουν το καλό της ΕΠΣΑΝΑ και αυτά πρέπει να υπερνικήσουμε. Είναι βέβαιο ότι κανείς δεν είναι εύκολο να αντισταθεί στα διαμορφωμένα συμφέροντα από μόνος του. Χρειάζεται επομένως μία ευρεία συνένωση των υγιώς σκεπτόμενων δυνάμεων αν θέλουμε να νικήσουμε.

Έχουμε γνώσεις, έχουμε εμπειρία, γνωρίζουμε στα “γεμάτα” το ποδόσφαιρο, είμαστε καθαροί, δεν φοβόμαστε… Και θα καταφέρουμε να βγάλουμε από το βούρκο την Ένωση.                                                                                                                                                                                 

Σε ότι αφορά τους υποψηφίους του συνδυασμού του είπε πως το ψηφοδέλτιο θα είναι ποδοσφαιρικό κόσμημα για πρώτη φορά στα χρονικά της ΕΠΣΑΝΑ, με ανθρώπους από τα σπλάχνα της ποδοσφαιρικής ανατολικής Αττικής, νέους σε ηλικία , αλλά και μεγαλύτερους με εμπειρία από όλα τα πόστα του ποδοσφαίρου.

Διαβάστε επίσης