Αρχική Ζωδια Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 16 Ιανουαρίου

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 16 Ιανουαρίου

Από antwnio

Eνα σύνθετο, µεταβατικό διάστηµα που ξεκίνησε στις 4 Ιανουαρίου για τα µεταβλητά ζώδια – ∆ίδυµοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες – συνεχίζεται. Ανακατατάξεις, αλλαγές και κλείσιµο ενός κύκλου για πολλούς συνεχίζονται. Ο κύκλος αυτός µπορεί να σχετίζεται µε το αντικείµενο ή τον χώρο εργασίας αλλά και τις διάφορες σχέσεις. Η ψυχραιµία θα πρέπει να υπερισχύει στις στιγµές του θυµού και της αγανάκτησης, προκειµένου να µη διογκώνονται οι διαφορές και να αποφεύγονται περαιτέρω λάθη.

Μια σφαιρικότερη εκτίµηση των πραγµάτων θα είναι χρήσιµη αλλά και θα σας γλιτώσει από πάσης φύσεως υπερβολές. Μια έξτρα… βοήθεια από Τρίτη και ύστερα διευκολύνει παντού Ιχθύες, Καρκίνους, Σκορπιούς και κάπως Ταύρους και Αιγόκερους. 

Ακολουθούν οι αναλυτικές σημερινές αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

Κριός 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και εσύ έχεις την ανάγκη να ασχοληθείς με τις σχέσεις σου, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο γι’ αυτό και επικεντρώνεσαι να λύσεις ζητήματα με συνεργάτες και σύντροφο που πιθανά σε ταλαιπωρούν ψυχολογικά. Καλά θα κάνεις να μην είσαι ιδιαίτερα υποχωρητικός γιατί τελικά μπορεί να μην ικανοποιείς τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου. Το τετράγωνό της με τον Δία στον Αιγόκερω ανεβάζει τη διάθεση και μπορεί να δημιουργήσει υπεραισιοδοξία και αμετροέπεια σε πιθανές συμφωνίες ή συνεργασίες που μπορεί να έχεις, πρόσεξε γιατί τελικά αυτό μπορεί να οδηγήσει σε λάθη που αργότερα θα μετανιώσεις.

Σήμερα υπέρμετρη αισιοδοξία μπορεί να οδηγήσει σε έπαρση και αυτό να ενοχλήσει το ταίρι σου, κράτησε χαμηλούς τόνους και δεν θα χάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία που θα γεμίσει θετική ενέργεια, φρόντισε βέβαια να κρατήσεις το μέτρο για να μη χαθεί το παιχνίδι. 

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και σου δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσεις θέματα της καθημερινότητας και της δουλειάς σου που μπορεί να έχεις αναλάβει και να λειτουργούν πιεστικά σε ψυχολογικό επίπεδο. Είναι σημαντικό να καταφέρεις να διαχειριστείς το άγχος που έχεις, διαφορετικά το μόνο που θα πετύχεις είναι να αντιπαρατεθείς με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι στη δουλειά σου ή σε καθημερινό επίπεδο δημιουργώντας προβλήματα. Το τετράγωνό της με τον Δία στον Αιγόκερω σου δημιουργεί την ανάγκη για να βγεις να διασκεδάσεις να ξεφαντώσεις, πρόσεξε όμως μην αμελήσεις αυτά που πρέπει να κάνεις γιατί θα εκτεθείς.

Σήμερα η νευρικότητα μπορεί να ξεφύγει και να οδηγήσει σε έντονες αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου, φρόντισε να περιορίσεις εμμονές και αλαζονεία. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν μέσα από το εργασιακό περιβάλλον, η αμετροέπεια και ο εκνευρισμός θα παίξουν αρνητικό ρόλο στις εξελίξεις. 
Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και αυτό που κυρίως ενδιαφέρει είναι να επικεντρωθείς στον έρωτα, τη χαρά, τη διασκέδαση, την παιδικότητα που νιώθεις και θέλεις να αντιμετωπίζει στη ζωή. Αυτό σε οδηγεί στο να βρεθείς με πρόσωπα όπου μπορείς να ξεφαντώσεις και να περάσεις μοναδικά μαζί τους. Το να ασχοληθείς με το θέατρο ή τον κινηματογράφο και να επιλέξεις μία παράσταση για να βάλεις στο πρόγραμμά σου μπορεί να σε ικανοποιήσει σημαντικά. Το τετράγωνό της με τον Δία στον Αιγόκερω  δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε υπερβολικό εγωισμό που δεν αποκλείεται να ενοχλήσει τόσο την παρέα που θα βρεθείς όσο και το ταίρι σου, προκαλώντας ένταση και συγκρούσεις.

Σήμερα οι υπερβολικές απαιτήσεις που μπορεί να έχεις από το ταίρι σου να ξέρεις ότι θα ενοχλήσουν και θα δημιουργήσουν αντιπαράθεσης. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία, να θυμάσαι όμως ότι η υπερβολική ανάγκη για προσοχή θα προκαλέσει δυσαρέσκεια.
Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και αυτό που κυρίως σε απασχολεί είναι οικογενειακά ζητήματα που μπορεί να παίζουν καθοριστικό ρόλο στην ψυχολογία σου. Μπαίνεις σε μία διαδικασία απολογιστικού χαρακτήρα των τελευταίων πεπραγμένων σου που μπορεί να σε οδηγήσει σε εσωστρέφεια και έντονη κυκλοθυμία. Προσοχή για τη νευρικότητα θα επηρεάσει τις σχέσεις με τους γύρω σου. Το τετράγωνό της με τον Δία στον Αιγόκερω ανεβάζει το κέφι σου κατακόρυφα, όμως καλά θα κάνεις να μην χάσεις το μέτρο γιατί μπορεί να προβείς σε υπερβολικές πράξεις που θα ενοχλήσουν τόσο πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος όσο και το ταίρι σου.

Σήμερα επικεντρώσου στο να δημιουργήσεις ιδανικό περιβάλλον στον προσωπικό σου χώρο για εσένα και το ταίρι σου και μην αφήνεις την αμετροέπεια να χαλάσει το κλίμα στις σχέσεις σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η υπερβολικά μεταβαλλόμενη διάθεση σου μπορεί να μην αφήσει περιθώρια για έντονα ερωτικό παιχνίδι. 
Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και σου δίνεται η δυνατότητα να έρθεις πιο κοντά και να επικοινωνήσεις άμεσα με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Είναι σημαντικό για εσένα να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους που θα σε χαλαρώσουν και θα σε βοηθήσουν στο να ξεπεράσεις πιθανά ζητήματα που έχεις. Εμπορικές συμφωνίες και ζητήματα διαδικτύου σε απασχολούν σε επαγγελματικό επίπεδο και δεν αποκλείεται να σου δοθούν ευκαιρία για σημαντικές εξελίξεις. Το τετράγωνό της με τον Δία στον Αιγόκερω μπορεί να σε οδηγήσει στο να γίνεις εμμονικός και άκρως αναλυτικώς με τους γύρω σου κάτι που θα οδηγήσει σε ένταση κυρίως με πρόσωπα πού βρίσκονται κοντά σου ή συνεργάζεσαι στη δουλειά σου.

Σήμερα τα υπερβολικά λόγια μπορεί να κουράσουν το ταίρι σου και τελικά να επικρατήσει εκνευρισμός που θα δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν φρόντισε να κρατήσεις το μέτρο γιατί  η αμετροέπεια στην επικοινωνία δεν θα φέρει τα αναμενόμενα αποτελέσματα.
Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και σου δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσεις θέματα οικονομικής φύσεως που μπορεί να σε απασχολούν, λογαριασμούς και εκκρεμότητες που μπορεί να υπάρχουν και να σου δημιουργούν άγχος και φόβο. Είναι σημαντικό παράλληλα να λειτουργήσεις ρεαλιστικά σε ό,τι αφορά έξοδα γιατί είσαι επιρρεπής και τελικά μπορεί να δημιουργήσεις πρόβλημα στον προϋπολογισμό σου. Το τετράγωνό της με τον Δία στον Αιγόκερω δημιουργεί ιδιαίτερη αισιοδοξία σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σου αυτό όμως μπορεί να μην ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και τελικά να οδηγηθεί σε σπατάλες που θα σου κοστίσουν.

Σήμερα οι υπερβολικές ανασφάλειες και η υπέρμετρη κτητικότητα θα βλάψουν τις σχέσεις σου, αν δεν καταφέρεις να λειτουργήσεις με λογική και αφεθείς στις φοβίες σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία, όμως το έλλειμμα αυτοπεποίθησης είναι έντονο και μπορεί να μην σου επιτρέψει να εκφραστείς όπως θα έπρεπε. 
Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και έχεις την αίσθηση ότι ήρθε η στιγμή να εκφράσεις ανάγκες και σκέψεις που σε απασχολούν στα πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι να γίνεσαι υποκειμενικός και έντονα εγωκεντρικός θα δημιουργήσει προβλήματα και δεν θα αφήσει περιθώρια για να αντιληφθούν οι γύρω σου πως πραγματικά θα σε ικανοποιήσουν. Το τετράγωνό της με τον Δία στον Αιγόκερω μπορεί να σε ωθήσει να χάσεις το μέτρο και τελικά να επικρατήσει η αλαζονεία και η εριστική διάθεση απέναντι στους γύρω σου και ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τους συνεργάτες και τον/η σύντροφό σου. Αυτό να θυμάσαι θα έχει αρνητικές συνέπειες.

Σήμερα προσπάθησε να λειτουργήσεις μακριά από αμετροέπεια και εγωισμό για να αφήσει στο περιθώριο στο ταίρι σου για να σε ικανοποιήσει. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία αφού εντυπωσιάζεις με την κοινωνικότητα σου, οι υπερβολές στη συμπεριφορά δεν θα βοηθήσουν στη θετική εξέλιξη των πραγμάτων.

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και αυτό που κυρίως επιδιώκεις είναι να αφεθείς στις σκέψεις σου καθώς τραύματα και πληγές του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια και δημιουργούν έντονο συναισθηματισμό μελαγχολία εσωστρέφεια. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στις καθημερινές σου υποχρεώσεις γιατί τα λάθη λόγω της δυσκολίας να συγκεντρωθείς μπορεί να σε εκθέσουν. Το τετράγωνό της με τον Δία στον Αιγόκερω μπορεί να σε οδηγήσει σε συναισθηματικά ξεσπάσματα και υπερχείλιση, αν δεν καταφέρεις να διαχειριστείς τις υπερβολικές ευαισθησίες που έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να εκτονωθούν κυρίως σε πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος.

Σήμερα ξεσπώντας χωρίς μετρό στο ταίρι σου το μόνο που θα καταφέρεις είναι να δημιουργήσεις πρόβλημα και να χαλάσεις την έντονα ρομαντική ατμόσφαιρα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξουν επιστροφές προσώπων του παρελθόντος που θα προκαλέσουν έντονο συναισθηματικό φορτίο.

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα από το φιλικό σου περιβάλλον καθώς είναι σημαντικό για εσένα να βρεθείς με αυτούς που θεωρείς ότι μπορούν να αντιληφθούν τον προχωρημένο τρόπο σκέψης σου. Δεν αποκλείεται να ενταχθείς σε οργανώσεις και συλλόγους αφού θέλεις να δραστηριοποιηθείς ομαδικά βάζοντας το δικό σου λιθαράκι στα πράγματα. Το τετράγωνό της με τον Δία στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει στην επιφάνεια έντονες ανασφάλειες που θα επηρεάσουν την πορεία των συζητήσεων σε φιλικό επίπεδο, καθώς φαίνεται να εντείνεται πιθανή αλαζονεία και εριστική διάθεση που θα ενοχλήσει τους γύρω σου.

Σήμερα μην προσπαθήσεις να επιβάλλεις τους δικούς σου όρους σε κοινά σχέδια με το ταίρι σου γιατί η υπερβολική σου απολυτότητα θα λειτουργήσει αρνητικά στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι γνωριμίες μέσα από τις φιλικές σου παρέες, η έπαρση και οι υπερβολές δεν θα βοηθήσουν στην εξέλιξη τους. 

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και καλείσαι να αντιμετωπίσεις αυξημένες ευθύνες και υποχρεώσεις σε ό,τι αφορά την επαγγελματική σου ζωή που πιθανά σου δημιουργούν άγχος. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι όμως είναι ότι παράλληλα σου δίνεται η δυνατότητα να δείξεις τις πραγματικές σου ικανότητες, κάτι που θα λειτουργήσει ευεργετικά στη μετέπειτα εξέλιξή σου. Το τετράγωνό της με τον Δία στο ζώδιό σου μπορεί να προκαλέσει υπεραισιοδοξία σε ό,τι αφορά σχέδια και δράσεις σε επαγγελματικό επίπεδο, όμως αυτό που τελικά πιθανά να ανακαλύψεις είναι ότι δεν κινείσαι ρεαλιστικά και με λογική σκέψη και δεν αποκλείεται να οδηγηθείς σε λάθη.

Σήμερα είναι σημαντικό πιθανή ένταση να μην εκτονωθείς υπερβολικά στην προσωπική σου ζωή γιατί είναι αυτό που τελικά θα κοστίσει σημαντικά στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να προκύψει νέα γνωριμία μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον, η θετική εξέλιξη των πραγμάτων εξαρτάται από την μετριοπαθή ή μη συμπεριφορά σου.

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με πνευματικά αντικείμενα που σου κινούν το ενδιαφέρον και ανοίγουν νέους ορίζοντες μπροστά σου ή με πρόσωπα που μπορεί να βρίσκονται στο εξωτερικό δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για νέες προτάσεις που θα είναι ελκυστικές για εσένα. Το τετράγωνό της με τον Δία στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει υπεραισιοδοξία, υπερβολική αμέλεια και αφέλεια και αυτό τελικά να σε οδηγήσει στο να κάνεις λάθη ή να τεμπελιάσεις σε ό,τι αφορά υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις. Να θυμάσαι ότι το να εκτεθείς θα είναι εύκολο γι’ αυτό προσπάθησε να το αποφύγεις.

Σήμερα είναι ιδανική ημέρα για να διασκεδάσεις με το ταίρι σου, πρόσεξε μη χάσεις μόνο το μέτρο και τελικά χαθεί η καλή διάθεση και το θετικό πνεύμα. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέα πρόσωπα στη ζωή σου που θα σε γεμίσουν χαρά, φρόντισε όμως να μην αφεθείς σε υπερβολικό βαθμό αφήνοντας χώρο για να δεις τι πραγματικά θέλουν από σένα.
Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και σου δίνεται η ευκαιρία να λήξεις οικονομικά θέματα σε σχέση με τρίτους που μπορεί να σε απασχολούν σε έντονο βαθμό ή να επικεντρωθείς σε επιχειρηματικές κινήσεις που θέλεις να δραστηριοποιηθείς. Να θυμάσαι ότι το ένστικτό σου μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στα πράγματα και να ανοίξει άκρως θετικό δρόμο για εσένα λειτουργώντας ευνοϊκά σε συναλλαγές και συμφωνίες. Το τετράγωνό της με τον Δία στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να σου δημιουργήσει την αίσθηση της υπερβολής και να δείχνεις αλαζονικός στα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι, φρόντισε να το αποφύγεις γιατί αυτό θα είναι εμπόδιο στην εξέλιξη των θεμάτων με τον τρόπο που επιδιώκεις.

Σήμερα η καχυποψία και ζήλεια μπορεί να κινείται σε υπερβολικό βαθμό και να οδηγήσουν σε εκρηκτικές καταστάσεις στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η υπερβολικά συναισθήματα μπορεί να προκαλέσει νέα γνωριμία, καλά θα κάνεις να διαχειριστείς την ένταση για να δώσεις την ευκαιρία σε κάτι καινούργιο στη ζωή σου.

Διαβάστε επίσης