Αρχική Κοινωνια Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν αύριο συνταξιούχοι

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν αύριο συνταξιούχοι

Από antwnio

Κάλεσμα για ευρεία συμμετοχή στην αυριανή κινητοποίηση μπροστά από το κτίριο του ΙΚΑ Αριστοτέλους στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στις 10 το πρωί, απηύθυναν μέλη του σωματείου συνταξιούχων “ Η Συσπείρωση” κατά τη διάρκεια σημερινής συνέντευξης τύπου.
Ο αντιπρόεδρος της “Συσπείρωσης” Κωνσταντίνος Τσιτιρίδης κάλεσε τους συνταξιούχους να δώσουν δυναμικό παρών στην αυριανή συγκέντρωση διαμαρτυρίας “για σειρά ζητημάτων και με στόχο να μην περάσει το νέο αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και με το οποίο διατηρείται ο νόμος Κατρούγκαλου, τον οποίο οι σημερινοί κυβερνώντες χαρακτήριζαν αρνητικό”.
Μεταξύ άλλων, οι συνταξιούχοι αντιτίθενται στην προσωπική διαφορά “ που μας κυνηγάει μέχρι τα βαθιά γεράματα χωρίς την αύξηση ούτε του πληθωρισμού”, όπως είπε ο ίδιος χαρακτηριστικά, αλλά στις περικοπές της “ έστω κουτσουρεμένης σύνταξης του νόμου 4611/19,  του ΕΚΑΣ που στήριζε τις χαμηλές συντάξεις και ιδίως τις αναπηρικές και στην εξαθλίωση του ΕΟΠΠΥ και των νοσοκομείων”. Όπως ανέφερε ο κ Τσιτιρίδης, σήμερα αντιπροσωπεία των συνταξιούχων κατέθεσε τα αιτήματά τους στα γραφεία βουλευτών της Θεσσαλονίκης.

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Διαβάστε επίσης