Αρχική Lifestyle Ξεσπά η Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Στο My Style Rocks ήθελαν να με μειώσουν»

Ξεσπά η Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Στο My Style Rocks ήθελαν να με μειώσουν»

Από antwnio
Το μοντέλο μίλησε για την εμπειρία της στο talent show μόδας του ΣΚΑΪ, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί έμμεσα στη διαμάχη της με τον Στέλιο Κουδουνάρη

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» βρέθηκε, το μεσημέρι του Σαββάτου, η Δήμητρα Αλεξανδράκη, λίγες ώρες μετά την αποχώρησή της από το «My Style Rocks». Το γνωστό μοντέλο μίλησε για την εμπειρία της στο talent show μόδας του ΣΚΑΪ και τις κόντρες στα παρασκήνια, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί έμμεσα στη διαμάχη της με τον Στέλιο Κουδουνάρη.

««Μειώθηκε κατά πολύ η προσωπικότητά μου. Αποδείχθηκε ότι ήταν ένα τεράστιο λάθος το να πάω εκεί. Δεν θα έπρεπε να έχω πάει. Πραγματικά με στενοχωρεί, γιατί μου είχαν παρουσιάσει αυτό το πρόγραμμα σαν κάτι πολύ ωραίο» ανέφερε αρχικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη. «Ένιωσα να με προσβάλουν. Την κριτική την αποδέχομαι. Έγιναν πράγματα που δεν είδατε, πράγματα στενάχωρα ως προς τον τρόπο που με αντιμετώπισαν. Δεν είχα ισάξια συμπεριφορά με τα υπόλοιπα κορίτσια. Πολλά πράγματα δεν έχουν παίξει από όσο είδα. Φάνηκε, όμως, η εμπάθεια που υπήρχε απέναντί μου» συμπλήρωσε.

Για την κόντρα της με την Τζώρτζια Παναγή είπε: «Αφού τσακωθήκαμε, γίναμε φίλες. Της είπα ότι έκανε βλακεία κι εγώ έκανα ένα «μπαμ» που δεν θα έπρεπε εκείνη τη στιγμή. Το ότι πήγε να περαστεί ένα μήνυμα πώς εγώ πήγα να προσβάλω τους Κύπριου με στενοχώρησε πάρα πολύ».

Φτάνοντας προς το τέλος της συνέντευξης, το μοντέλο αναφέρθηκε και στον τσακωμό που είχε με τον Στέλιο Κουδουνάρη πριν από λίγες ημέρες. «Δεν μου αρέσει όταν μπαίνω σε έναν χώρο και κάποιος άνθρωπος πετάει τα στυλό, κλωτσάει τις καρέκλες και πετάει χαρτιά. Δεν είναι πολύ ωραίο. Και να μιλάει στον σκηνοθέτη. Έγιναν πράγματα που δεν έπαιξαν, αλλά εγώ τα έζησα και είναι προσβλητικό προς το πρόσωπό μου αυτό. Δεν κατάλαβα ποτέ τον λόγο. Με ενοχλούσε που προσπαθούσαν να μου βάλουν την ταμπέλα της πλούσιας. Αυτό το μπάχαλο δεν το έχω ξαναζήσει. Ήθελαν να με μειώσουν. Αν δεν γινόταν αυτό θα ήμουν μέσα και θα έκανα τον χαβαλέ μου και θα περνούσαμε ωραία».

Πηγή.ethnos.gr/

Διαβάστε επίσης