Αρχική Πολιτική Ο διεθνισμός “έφαγε” τον πατριωτισμό…

Ο διεθνισμός “έφαγε” τον πατριωτισμό…

Από antwnio

Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     Χαλεποί καιροί οι σημερινοί! Η Ελλάς βρίσκεται σε μια περιδίνηση αξιών! Στα χέρια μιας “αμαρτωλής” κάστας πολιτικάντηδων, που επιδιώκουν τη διάλυση του Έθνους! Που πρέπει να ξεχάσει ο σημερινός Έλληνας από πού προέρχεται και ποιοι αγώνες και ποιοι ήρωες του έδωσαν την Ελευθερία του!

Πλησιάζοντας λοιπόν προς το 2021, όταν και θα συμπληρωθούν 200 χρόνια από την Εθνική Παλιγγενεσία ελευθέρωσης της Πατρίδας μας από τον Τούρκο Κατακτητή, ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε ως Πρόεδρο της Επιτροπής “Ελλάδα 2021” την κ. Γιάννα Αγγελοπούλου! Η οποία πρόσφατα έβγαλε στη δημοσιότητα και το Σήμα του “Ελλάδα 2021”! Ένα σήμα που καμιά σχέση δεν έχει με την Επανάσταση του 1821! Αφού λείπει από αυτό, ο Τίμιος Σταυρός του Χριστού μας και τα καριοφίλια των ηρώων του ¨21! Όταν οι Ήρωες του ¨21 διατυμπάνιζαν, πως ο απελευθερωτικός αγώνας κατά του Τούρκου κατακτητή, κατά του Τούρκου δυνάστη, γινόταν για: “Του Χριστού την Πίστη την Αγία και της Πατρίδος την Ελευθερία”!

Αλλά τι τα θέλετε, τι τα γυρεύετε, όταν ο Έλληνας Πρωθυπουργός διαβάζει από γραπτού κειμένου, ότι η Ελλάδα την εποχή εκείνη ήταν “Οθωμανική Επαρχία”!

Να αναζητήσουμε τότε, για το πού ακριβώς βρίσκεται ο πίνακας “Η Ελλάς ευγνωμονούσα” που κάποτε κοσμούσε το εκάστοτε Πρωθυπουργικό γραφείο;

Ο οποίος πίνακας για πρώτη φορά απομακρύνθηκε από τον διεθνιστή, νεωτεριστή Γιώργο Παπανδρέου, τοποθετήθηκε εκ νέου από τον Αντώνη Σαμαρά και πάλι απομακρύνθηκε από τον Αλέξη Τσίπρα!

Αν τώρα απορείτε, πού άραγε να βρίσκεται ο πίνακας ευγνωμοσύνης των νεώτερων Ελλήνων προς εκείνους τους “κουζουλούς” που θυσίασαν νιάτα, ομορφιά, για να χαιρόμαστε εμείς την Ελευθερία που μας έδωσαν με τη θυσία της ζωής τους, θα σας πω, πως θα βρίσκεται σε κάποια κρατική αποθήκη!

Σημεία των καιρών!!

Φωνή λαού, οργή Θεού…

Η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ) για την επίταξη ελληνικής γης από την κυβέρνηση της ΝΔ έχει ξεσηκώσει τους απανταχού Έλληνες!

Καταγράφω παρακάτω την αντίδραση του Στρατηγού ε.α. Δημητρίου Κυπριώτη

«Η κυβέρνηση με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, την οποία ως αντιπολίτευση πολεμούσε, προχώρησε εντελώς ξαφνικά και χωρίς καμία συνεννόηση με τους φορείς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στην Επίταξη εδαφικών ιδιωτικών εκτάσεων στα Νησιά, προκειμένου να δημιουργήσει τα κλειστά (που δεν θα είναι κλειστά) Κέντρα Μεταναστών. Πόσο νόμιμη ήταν αυτή ΠΝΠ; Η προστασία της εδαφικής και γενικότερα της ιδιοκτησίας έχει θεσμική διάσταση και προστατεύεται από το ισχύον Σύνταγμα (Άρθρο 17 και από διατάξεις για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων – ΕΣΔΑ). Η Επίταξη είναι προσωρινού χαραχτήρα και αναφέρεται στην αφαίρεση χρήσης και κάρπωσης της ιδιωτικής περιουσίας με καταβολή ανταλλάγματος και γίνεται με μονομέρεια  του κράτους, για ΕΚΤΑΚΤΗ και ΆΜΕΣΗ δημόσια ανάγκη και επιτρέπεται ΜΟΝΟ σε ΔΥΟ περιπτώσεις.

  1. Σε περίπτωση ΠΟΛΕΜΟΥ ή ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ και
  2. Για Θεραπεία ΆΜΕΣΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη δημόσια τάξη ή την υγεία.

Οι διαδικασίες Επίταξης είναι  είτε  στρατιωτικές, είτε πολιτικές. Προφανώς, αφού δεν υπάρχει η 1η περίπτωση, η κυβέρνηση εκτίμησε ότι μπορεί να κάνει χρήση της 2ης περίπτωσης.  Το ερώτημα όμως που μπαίνει είναι, κατά πόσο οι τοπικές κοινωνίες και οι φορείς αυτών, έχουν ή δεν έχουν λόγο, σε ένα θέμα που ΑΜΕΣΑ τους αφορά και τους θίγει;»!!

Υπέρ βωμών και εστιών…

Καταγράφουμε παρακάτω άλλη μια άποψη, ενός μαχόμενου Έλληνα Πατριώτη, του κ. Στέργιου Σμυρλή, Ταξιάρχου ε.α και μέλους του πολιτικού φορέα “Ελληνική Λαϊκή Συσπείρωση – ΕΛ.ΛΑ.Σ.”:

Το μεγαλείο της Νέας Τάξης! Αν είσαι έντιμος ή/και πατριώτης τέλειωσες.

Αυτοί που είναι Golden Boys, δικαστικοί, βουλευτές, αβανταδόροι του συστήματος, αυτοί που προδίδουν την Πατρίδα τους, αυτοί που δολοφονούν Έλληνες, αξίες, αυτοί που είναι υπέρ της λαθρομετανάστευσης, της παιδοφιλίας και των ανοιχτών συνόρων, αυτοί που δεν είδαν ή δεν άκουσαν ποίοι έκαψαν το ΜΑΤΙ, αυτοί που ζητούν την ευχή του Βαρθολομαίου, αυτοί που υπηρετούν ή αποδέχονται Ιδρύματα τύπου ΕΛΙΑΜΕΠ, και δεκάδες άλλες κατηγορίες Ελληνοφώνων, είναι ο εχθρός της άνευ αξιών Ελλάδος των μειωμένων συνόρων, των ισλαμιστών και των φοβισμένων, υποδούλων ανθρώπων.

Έλληνα μόλις προλαβαίνεις να δώσεις τον αγώνα υπέρ βωμών και εστιών.»!!

Πρόστιμο στο Facebook από ρωσικό δικαστήριο…

Λίγοι Έλληνες και Ελληνίδες δεν κάνουν χρήση του Face Book! Γι΄ αυτό βρήκα ιδιαίτερα χρήσιμη την παρακάτω είδηση που άντλησα από το ειδησεογραφικό πόρταλ του διαδικτύου antonionews.gr:

«Πρόστιμο ύψους 4 εκατομμυρίων ρουβλίων, που ισοδυναμεί περίπου με 58.000 ευρώ, επέβαλε στο Facebook το δικαστήριο Ταγκάνσκι της Μόσχας, για παραβίαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων:

“Το δικαστήριο αποφάσισε ότι το Facebook παραβίασε την παράγραφο 8 του άρθρου 13.11 του Κώδικα διοικητικών νομοθετικών παραβιάσεων (Παραβίαση της νομοθεσίας της Ρωσικής Ομοσπονδίας στον τομέα των προσωπικών δεδομένων) και ορίζει πρόστιμο 4 εκατομμυρίων ρουβλίων”, δήλωσε η πρόεδρος του δικαστηρίου, προσθέτοντας ότι η δημοφιλής σελίδα κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να εφεσιβάλει την απόφαση εντός δέκα ημερών.

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο διοικητικού χαρακτήρα παραβιάσεων της νομοθεσίας, το οποίο συνέταξε η εποπτική αρχής ελέγχου μέσων ενημέρωσης (Roskomnadzor), στις 31 Ιανουαρίου η εταιρεία Facebook Inc., που έχει την έδρα της στην Καλιφόρνια, δεν είχε εξασφαλίσει τη φύλαξη των προσωπικών δεδομένων των Ρώσων χρηστών στην επικράτεια της χώρας.

Όπως ανέφερε η δικαστής, Αλεξάντρα Μιχαήλοβα, και όπως μεταφέρει το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η Roskomnadzor είχε αποστείλει επανειλημμένα επιστολές στην Facebook με την παράκληση να διατηρεί στην Ρωσία τα δεδομένα των Ρώσων χρηστών, οι οποίες ωστόσο έμειναν αναπάντητες.»!!

Αποστολου Παναγιωτης

Διαβάστε επίσης