Αρχική Διαφορα νεα Παντρεμένη βρεφοκόμος αποπλάνησε 13χρονο και έμεινε έγκυος στο παιδί του – ΦΩΤΟ

Παντρεμένη βρεφοκόμος αποπλάνησε 13χρονο και έμεινε έγκυος στο παιδί του – ΦΩΤΟ

Από antwnio

Μία 20χρονη, παντρεμένη βρεφοκόμος κατηγορείται ότι έκανε σεξ με 13χρονο και μάλιστα γέννησε το παιδί του, ένα κοριτσάκι.

Όπως έγινε γνωστό κατά την έρευνα, η Λέα Κόρντις από το Ουίνδσορ μπήκε μεθυσμένη στο υπνοδωμάτιο του εφήβου την ώρα που αυτός έπαιζε παιχνίδια στον υπολογιστή του και αφού του κατέβασε το παντελόνι έκανε σεξ μαζί του. Συνέχισε να έρχεται σε σεξουαλική επαφή μαζί του χωρίς προστασία περίπου δύο φορές τον μήνα για έναν χρόνο και σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και αφού γέννησε το κοριτσάκι τους, υποστηρίζεται.

Ο σύζυγος της γυναίκας θεωρούσε ότι το παιδί είναι δικό του αλλά όταν έγινε τεστ DNA αποδείχθηκε ότι πατέρας ήταν ο 13χρονος, με τον οποίο η 20χρονη διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση.

Η Κόρντις σπούδαζε παιδική αγωγή ενώ εργαζόταν σε τοπικό βρεφοκομείο κατηγορείται για πέντε περιπτώσεις σεξουαλικήςδράσης με ανήλικο, τρεις όταν ήταν 17 χρονών και δύο όταν ήταν 18.

Οι εισαγγελείς ανέφεραν ότι το αγόρι τους είχε εκμυστηρευθεί:”Υποτίθεται ότι κάνεις σεξ και αγαπάς τον άλλον. Εκείνη ήταν μόνο για σεξ, μόνο αυτό ήθελε. Τώρα αισθάνομαι ότι στην ουσία δεν ενδιαφερόταν για εμένα”

Το σώμα ενόρκων άκουσε πώς η γυναίκα που τότε ήταν 17 ετών πήγε στο σπίτι του εφήβου μεθυσμένη και του κατέβασε το παντελόνι ενώ εκείνος έπαιζε βιντεοπαιχνίδια στο δωμάτιό του. Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, η υπόθεση ήρθε στο προσκήνιο όταν η οικογένεια του αγοριού κίνησε διαδικασία σχετικά με το παιδί της Κόρντις, κατά την οποία έγινε τεστ DNA και αποδείχθηκε ότι βιολογικός πατέρας ήταν ο 13χρονος.

Η Κόρντις και το αγόρι συνέχιζαν να έρχονται ελεύθερα σε σεξουαλική επαφή έως την αρχή του 2018, λίγες εβδομάδες προτού το αγόρι που είχε γίνει 14 καταθέσει στην αστυνομία.

Σύμφωνα με όσα είπε μάρτυρας “το αγόρι είπε ότι αυτό και η Κόρντις άρχισαν να κάνουν σεξ όταν αυτό ήταν 13 ετών. Η Κόρντις ήταν μεθυσμένη, ήρθε στο σπίτι του και μπήκε στο υπνοδωμάτιό του. Αρχικά μιλούσαν φυσιολογικά και εκείνος συνέχισε να παίζει στο Xbox του και να βλέπει βίντεο στο YouTube. Μετά η γυναίκα κάθισε στο κρεβάτι του και άρχισε να τον αγκαλιάζει και να τον φιλά και έγινε. Είπε “δεν μπορούσα να πω όχι. Συνέχισε να μου το ζητά ξανά και ξανά να κάνουμε σεξ”. Μετά είπε ότι ήταν κάπως περίεργο και πως εκείνη δεν είπε τίποτα”.

Το αγόρι ήταν το πρώτο άτομο στο οποίο η 20χρονη είπε ότι ήταν έγκυος και μάλιστα του έδειξε εφαρμογή στο κινητό της όπου έδειχνε πως η ημέρα σύλληψης ήταν η ημέρα που οι δυο τους έκαναν σεξ. Ενώ συνέχισαν τη σεξουαλική τους σχέση η γυναίκα παντρεύτηκε τον σύντροφό της και γέννησε την κόρη της. Όταν ο άνδρας της έμαθε για τη σχέση της με τον έφηβο πήγε τον βρήκε. “Δεν μου είπε τίποτα βασικά. Αρχικά ήταν θυμωμένος, άρχισε να μου φωνάζει, μετά δεν είπε κάτι” είχε καταθέσει ο ανήλικος.

Η γυναίκα αναγκάστηκε να κάνει τεστ πατρότητας αφού η μητέρα του ανήλικου εραστή της τηλεφώνησε στην αστυνομία και στην υπόθεση ενεπλάκησαν οι κοινωνικές υπηρεσίες. Αποδείχθηκε ότι πατέρας ήταν ο 13χρονος και η γυναίκα συνελήφθη.

Η ίδια εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία διέψευσε οποιαδήποτε σεξουαλική επαφή με τον ανήλικο και τον κατηγόρησε ότι ήταν ερωτευμένος μαζί της και πως την παρενοχλούσε με ανήθικα σχόλια και έκανε απρεπείς κινήσεις όπως χουφτώνοντάς της ή παρενοχλώντας της. “Δεν είχαμε σεξουαλική επαφή” επέμεινε και παρά το γεγονός ότι το τεστ πατρότητας απέδειξε ότι ο 13χρονος ήταν ο πατέρας του παιδιού εκείνη είπε ότι δεν ήταν ο πατέρας της κόρης της. Η ίδια αρνείται τις κατηγορίες για σεξουαλική επαφή με το αγόρι.

Πηγή: Daily Mail

Διαβάστε επίσης