Αρχική Κοινωνια «Ο Κώστας Βουτσάς πάλεψε με γενναιότητα» είπε ο θεράπων ιατρός του

«Ο Κώστας Βουτσάς πάλεψε με γενναιότητα» είπε ο θεράπων ιατρός του

Από antwnio

Για την σκληρή μάχη για την ζωή του που έδινε ο Κώστας Βουτσάς από τις 7 Φεβρουαρίου μίλησε ο αναπληρωτής καθηγητής της ΜΕΘ του Αττικόν Ηρακλής Τσαγκάρης στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

«Όλο το ιατρικό και το νοσηλευτικό προσωπικό που είχε τη φροντίδα του από τις 7 Φεβρουαρίου που εισήχθη στη ΜΕΘ έμεινε κατάπληκτο από την προσπάθεια του Κώστας Βουτσά, από τη γενναιότητά του και από το σθένος του σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση για τον ίδιο. Πραγματικά προσπάθησε πάρα πολύ μαζί με όλους εμάς βέβαια, για να αναστρέψει μια πολύ δύσκολη κατάσταση», ανέφερε αρχικά ο θεράπων ιατρός του και συνέχισε:

«Υπήρχαν σύνθετα οργανικά προβλήματα που σε συνδυασμό με την μεγάλη ηλικία έκαναν το πρόβλημα εξαιρετικά δυσεπίλυτο. Ο μεγάλος Έλληνας ηθοποιός έδωσε με μεγάλο κουράγιο αυτήν τη μάχη και μας άφησε κατάπληκτους».

Τέλος για τη δύναμη ψυχής που έδειξε ο Κώστας Βουτσάς ανέφερε: «Είχαμε περιοδική επικοινωνία με τον Κώστα. Εξέφραζε με πολύ έντονο τρόπο τις αισθηματικές του αντιδράσεις πάντα με μεγάλη ευγένεια και προς τη θετική κατεύθυνση και πολλές φορές ήταν αυτός που ενθάρρυνε εμάς και όχι εμείς που ενθαρρύναμε αυτόν».

Διαβάστε επίσης