Αρχική Πολιτική ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΟΥ Ε.ΛΑ.ΣΥΝ.

ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΟΥ Ε.ΛΑ.ΣΥΝ.

Από antwnio

To 2019 ιδρύθηκε ένα νέο πολιτικό κόμμα με τον τίτλο: Εθνική Λαϊκή Συνείδηση (Ε.ΛΑ.ΣΥΝ.), με πρόεδρο τον ευρωβουλευτή και πρώην βουλευτή της “Χρυσής Αυγής” Γιάννη Λαγό!

Στις 9 Νοεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε η Ιδρυτική Συνδιάσκεψη του κόμματος, στην οποία παρευρέθηκαν οι πρώην βουλευτές Παναγιώτης Ηλιόπουλος, Γιώργος Γερμενής και Σωτηρία Βλάχου, καθώς και άλλα στελέχη που είχαν αποχωρήσει από τη “Χρυσή Αυγή”. Στο κόμμα συμμετέχουν και άτομα του ευρύτερου εθνικιστικού χώρου, όπως το Ενωτικό Μέτωπο Ελληνικής Ιδεολογίας Συμπατριωτών (Ε.Μ.Ε.Ι.Σ), του Κωνσταντίνου Πλεύρη!

Στις συγκεντρώσεις που μέχρι σήμερα πραγματοποίησε, η ΕΛΑΣΥΝ είχε μεγάλη επιτυχία, με πλήθος συγκεντρωμένων να παρακολουθούν αυτές τις συγκεντρώσεις.

Ωστόσο, ευρισκόμενο ακόμη στα πρώτα του πολιτικά βήματα άρχισαν τα προβλήματα;

Θα περιμένουμε μια απάντηση, στα όσα είδαν το φως στα social media! Πως δηλαδή, ο κ. Άγγελος Μόλαρης Γενικός Γραμματέας Οργανωτικού του κόμματος (μεταξύ των καθηκόντων του και η δημιουργία νέων πυρήνων) καταγγέλλει ότι δεν έχει κατατεθεί στον Άρειο Πάγο ίδρυση του πολιτικού φορέα, πως δεν θέλουν στο κόμμα γραφεία ανά την Ελλάδα κ.α.

Ισχύει η δήλωσή του;

“Θέλω να ανακοινώσω την αποχώρησή μου για προσωπικούς λόγους από το Ε.ΛΑ.ΣΥΝ. Ήρθε το πέρασμα του χρόνου.Τελείωσε η δουλειά που μπορούσα να κάνω με τα τοπικά συμβούλια ανά την Ελλάδα. Καλή επιτυχία στον Γιάννη Λαγό, και ευχαριστώ τα παιδιά και όσους συνεργάστηκαν μαζί μου…”!

πηγή egerssi.gr

Διαβάστε επίσης