Αρχική Ζωδια Tα ζώδια σήμερα Κυριακή 26 Απριλίου: Καρκίνοι, διαχωρίστε την εμπειρία από τη φοβία

Tα ζώδια σήμερα Κυριακή 26 Απριλίου: Καρκίνοι, διαχωρίστε την εμπειρία από τη φοβία

Από antwnio
Στα οικονομικά σας θα προκύψουν κάποια έξοδα που δεν τα έχετε προβλέψει. Κινηθείτε με σοβαρότητα, χωρίς να κάνετε βιαστικές κινήσεις

Όλο το σαββατοκύριακο, η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους σε μία αρμονική σχέση με την Αφροδίτη. Ο Πλούτωνας θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία από τώρα μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου, δίνοντας έτσι μία ανάσα στα θέματα που αφορούν την πανδημία. Η σημερινή μέρα θα είναι μία γλυκιά μέρα, αλλά ως Σύνοδος Ήλιου – Ουρανού μπορεί να φέρει απρόοπτα.

Διαβάστε ακόμα: Βίκη Παγιατάκη: Προβλέψεις για τον κορονοϊό και την υποχώρηση της πανδημίας

Ακολουθούν οι αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

Κριός

Κριέ, η υπερβολική φλυαρία μπορεί να οδηγήσει σε υποσχέσεις που δεν είναι εύκολο να τηρήσεις. Φρόντισε να σκέφτεσαι πολύ καλά ότι εκφράζεις καθώς αυτό θα σε βοηθήσει στο να αποφύγεις πιθανές δεσμεύσεις στις οποίες δεν είναι εύκολο να ανταποκριθείς. Η επικοινωνία με τα κοντινά σου πρόσωπα απογειώνει τη διάθεσή σου.

Αισθηματικά

Η αισιοδοξία και η θετική διάθεση κυριαρχούν σε προσωπικό επίπεδο και δίνουν ώθηση στη σχέση σου καθώς εκφράζεις με ευκολία και αμεσότητα τα έντονα συναισθήματα που έχεις για το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να έρθεις σε επαφή με νέο πρόσωπο που σε γεμίζει χαρά και γαλήνη.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Τα σχέδια είναι πολλά και αυτό σου δίνει θετικότατη αίσθηση για τα επαγγελματικά σου. Θέλεις να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά σου και δεν αποκλείεται να απευθυνθείς σε κοντινά πρόσωπα που δείχνουν διάθεση να σταθούν δίπλα σου και να σε στηρίξουν. Προσοχή, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια… μην υπόσχεσαι περισσότερα από αυτά που μπορείς.

Ταύρος

Ταύρε, ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ουρανό στο ζώδιό σου προμηνύει επαναστατικές διαθέσεις και ανατρεπτικές επιλογές που μπορεί να αιφνιδιάσουν τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Φρόντισε να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό και να διοχετεύσει στην ένταση μέσω πρωτοβουλιών που θα αλλάξουν τα δεδομένα της ζωής σου.

Αισθηματικά

Ο ρομαντισμός και το πάθος που μπορεί να επικρατήσει στην προσωπική σου ζωή δίνει νέες ευκαιρίες στις σχέσεις σου και απογειώνει τα συναισθήματα. Ο αδέσμευτος νιώθεις ότι μπορείς να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που σου δημιουργεί έντονο ενδιαφέρον καθώς σε γεμίζει ασφάλεια και σταθερότητα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι γεγονός ότι το να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα βρίσκεται έντονα στη σκέψη σου. Είναι σημαντικό για εσένα να νιώθεις σταθερότητα και σε αυτό το κομμάτι της ζωής σου. Βέβαια αυτό δεν αποκλείει πιθανές σπατάλες που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στον προϋπολογισμό σου και να σε αγχώσουν.

Δίδυμοι

Δίδυμε, η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου ανεβάζει κατακόρυφα την ψυχολογία σου και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να περάσεις όμορφες στιγμές με τα πρόσωπα που έχεις δίπλα σου. Διεκδικείς να είσαι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, πρόσεχε γιατί μπορεί να γίνεις σε έντονα εγωιστής και αυτό να ενοχλήσει.

Αισθηματικά

Ο αισθησιασμός μπορεί να κυριαρχήσει στη σχέση σου και να δημιουργήσει ιδανικό περιβάλλον για να βιώσεις μοναδικές στιγμές πάθους με το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να εντυπωσιάσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει καθώς η γλυκύτητα και η αισιοδοξία σου εντυπωσιάζει.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Επιδιώκεις να δραστηριοποιηθείς σε όλα τα επίπεδα και να πετύχεις τους στόχους σου. Προσοχή πρέπει να κόψεις καθώς δεν αποκλείεται να υποσχεθείς πολλά και να κάνει σχέδια που δεν είναι εφικτό να πραγματοποιηθούν. Ο ρεαλισμός και το μέτρο θα σε βοηθήσουν να δεις ξεκάθαρα πως πρέπει να κινηθείς.

Καρκίνος

Καρκίνε, σου δίνεται η ευκαιρία να πάρεις πρωτοβουλίες για να ξεπεράσεις ζητήματα που σε απασχολούν από το παρελθόν. Νιώθεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις και αυτό τελικά σε βοηθάει να ισορροπήσεις ψυχολογικά. Πρόσωπα από το φιλικό περίγυρο επικοινωνούν αιφνιδιαστικά με σένα ανεβάζοντας την διάθεσή σου.

Αισθηματικά

Μπορείς να δημιουργήσεις ιδανικό κλίμα για εσένα και το ταίρι σου καθώς ο ρομαντισμός εκτοξεύει τα συναισθήματα στα ύψη. Νιώθεις πιο αισιόδοξος από ποτέ και αυτό λειτουργεί ευεργετικά στη σχέση σου. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να ασχοληθείς με πρόσωπο από το παρελθόν που σε γεμίζει χαρά με την επιστροφή του.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Τα επαγγελματικά σχέδια είναι πολλά και δεν αποκλείεται να υπερβάλλεις θέτοντας στόχους που δεν είναι εφικτό να πραγματοποιηθούν. Φρόντισε να λειτουργήσεις ρεαλιστικά γιατί αυτό θα σε βοηθήσει να προσηλωθείς σε αυτό που μπορείς να καταφέρεις. Αυτό θα σε βοηθήσει να κάνεις βήματα με πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Λέων

Λέοντα, η επικοινωνία με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος σε γεμίζει αισιοδοξία καθώς η ατμόσφαιρα μεταξύ σας είναι ιδανική. Αυτό σου δίνει δύναμη για να κινητοποιηθείς σε πιθανά κοινά ενδιαφέροντα που δημιουργούν νέες προοπτικές μπροστά σου. Άλλωστε, η ομαδική προσπάθεια σου κεντρίζει έντονα την προσοχή.

Αισθηματικά

Οι συζητήσεις με το ταίρι σου μπορεί να καταλήξουν σε κοινούς στόχους που είναι εύκολο να πραγματοποιηθούν καθώς μπορείτε να λειτουργήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σαν ομάδα. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να έρθει σε επαφή με πρόσωπο από το φιλικό περιβάλλον που εκδηλώνει άμεσα το ενδιαφέρον του για εσένα ανεβάζοντας κατακόρυφα την αυτοπεποίθησή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την δυνατότητα να κάνεις σχέδια που είναι εξαιρετικά φιλόδοξα και μπορούν να δημιουργήσουν μελλοντικά σημαντικές ευκαιρίες για εσένα. Αυτό σε γεμίζει χαρά και θετική διάθεση. Πιθανό είναι να υπάρξουν φιλικά πρόσωπα που θα εμπλακούν στα επαγγελματικά σου και θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για νέες συνεργασίες.

Παρθένος

Παρθένε, πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον σε αιφνιδιάζουν επικοινωνώντας μαζί σου και αυτό σου δημιουργεί μεγάλη ευεξία. Δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό και μπορείς να δημιουργήσεις ένα ευχάριστο κλίμα στις μεταξύ σας επαφές καθώς νιώθεις και εσύ την αισιοδοξία να κυριαρχεί.

Αισθηματικά

Το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου είναι σημαντικό για εσένα και δεν αποκλείεται να σκέφτεσαι σοβαρά την εξέλιξη της σχέσης σας σε όλα τα επίπεδα. Ο αδέσμευτος είναι πιθανόν να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα από το επαγγελματικό περιβάλλον που δείχνει έντονο ενδιαφέρον για εσένα και μπορεί να πρωταγωνιστήσει στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μπορείς να διεκδικήσεις το καλύτερο δυνατό από τον επαγγελματικό χώρο καθώς φαίνεται ότι ο δυναμισμός κυριαρχεί και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για σημαντικές εξελίξεις. Το να προβληθείς θα σε βοηθήσει στην προσωπική καταξίωση και στην αναγνώριση από τα πρόσωπα που παίζουν κυρίαρχο ρόλο στην καριέρα σου.

Ζυγός

Ζυγέ, η επικοινωνία με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σε γεμίζει χαρά καθώς ανήκουν νέους πνευματικούς δρόμους μπροστά σου. Τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει και έχεις την αυτοπεποίθησή να διεκδικήσεις το καλύτερο δυνατό για εσένα και για την μελλοντική σου πορεία.

Αισθηματικά

Η αισιοδοξία και το κέφι κυριαρχεί στην προσωπική σου ζωή και δίνει ανάσες φρεσκάδας στη σχέση. Ο έντονος αισθησιασμός δημιουργεί μοναδικά συναισθήματα και στιγμές. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον που σε γεμίζει χαρά και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να έρθετε πιο κοντά σε προσωπικό επίπεδο.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι σημαντικό να καταφέρεις να περιορίσεις υποσχέσεις καθώς η φλυαρία μπορεί να σε οδηγήσει σε δεσμεύσεις στις οποίες δεν μπορείς να ανταποκριθείς. Δεν υπάρχει λόγος να απογοητεύσεις τους συνεργάτες σου επιδιώκοντας να είσαι αρεστός κρατώντας τις οποίες ισορροπίες με λανθασμένο τρόπο.

Σκορπιός

Σκορπιέ, σου δίνεται η ευκαιρία να ανακουφίσεις φοβίες και ανασφάλειες που έχεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να ξεπεράσεις όλα αυτά που σου δημιουργούν καχυποψία απέναντι στους άλλους. Δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου να δει τα πραγματικά πλεονεκτήματα και τις ευκαιρίες που μπορεί να αξιοποιήσει.

Αισθηματικά

Το πάθος μπορεί να δημιουργήσει μοναδική ατμόσφαιρα στη σχέση σου και να σε φέρει πιο κοντά από ποτέ με τον άνθρωπο που σου δημιουργεί έντονα συναισθήματα. Ο αδέσμευτος αξιοποίησε την ευκαιρία για να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που σου δημιουργεί έντονο καρδιοχτύπι και εκτοξεύει τον αισθησιασμό στα ύψη.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Πολλά μπορεί να ειπωθούν με πρόσωπα από το εργασιακό περιβάλλον, φρόντισε να μην δώσεις υποσχέσεις που δεν είναι εύκολο να τηρήσεις. Η αμετροέπεια μπορεί να σε εκθέσει γι’ αυτό σκέψου καλά πριν εκφράσεις τις απόψεις σου και πιθανές προτάσεις που μπορεί να έχεις για εργασιακά θέματα.

Τοξότης

Τοξότη, οι διαπροσωπικές σου σχέσεις είναι αυτές που πρωταγωνιστούν σήμερα καθώς επιδιώκεις να περάσεις όμορφα με πρόσωπα από το περιβάλλον σου. Το κέφι και η ανάγκη για επικοινωνία πρωταγωνιστούν και δημιουργούν ιδανικό κλίμα στις μεταξύ σας επαφές.

Αισθηματικά

Η ατμόσφαιρα στις σχέσεις σου είναι εξαιρετική καθώς αντιλαμβάνεστε με το ταίρι σου τι ικανοποιεί τον καθένα και δεν διστάζετε να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό για τον άλλον. Ο αδέσμευτος μπορεί να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που σου φτιάχνει τη διάθεση και δεν αφήνει περιθώρια με τη συμπεριφορά του για αμφιβολίες, ως προς το ενδιαφέρον του για εσένα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την δυνατότητα να προχωρήσεις με γοργούς ρυθμούς και εμπορικές συμφωνίες καθώς τα σχέδιά σου φαίνεται να εξελίσσονται όπως θα ήθελες. Μπορείς να επιδιώξεις το καλύτερο δυνατό για εσένα και αυτό θα φέρει σαν αποτέλεσμα σημαντικά κέρδη και σε οικονομικό επίπεδο.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, σου δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσεις καθημερινά ζητήματα που μπορεί να σου δημιουργούν άγχος. Αυτό δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να ξεπεράσεις πιθανά και την επικριτική σου διάθεση που ενοχλεί τους γύρω σου και να οδηγεί σε ένταση χωρίς πραγματικούς λόγους.

Αισθηματικά

Μην χάσεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις θέματα ρουτίνας που αναστατώνουν τη σχέση σου αφήνοντας πίσω ότι μπορεί να δημιουργεί νευρικότητα σε σένα και το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να επικοινωνήσεις με πρόσωπο από το εργασιακό περιβάλλον που σου κεντρίζει την προσοχή, καλά θα κάνεις να μην επικεντρώνεσαι σε λεπτομέρειες που δεν σε αφήνουν να δεις τη συνολική εικόνα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Απολαμβάνεις να προσφέρεις και να εργάζεσαι και αυτό δημιουργεί αξιοπιστία ως προς το πρόσωπό σου. Ότι αναλάβεις μπορείς να το διεκπεραιώσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο δημιουργώντας έτσι τις προϋποθέσεις για να κερδίσεις αυτά που σου αξίζουν στο χώρο δουλειάς που κινείσαι.

Υδροχόος

Υδροχόε, η χαρά και η παιδικότητα δεν λείπουν και αυτό χαρακτηρίζει την ημέρα και τις επαφές σου με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου που είναι σημαντικά. Η αυτοπεποίθησή σου βοηθά στο να δείξεις πραγματικά τι θέλεις να καταφέρεις και ότι τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει στην επίτευξη των στόχων σου.

Αισθηματικά

Αξιοποίησε την ημέρα για να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου και να απογείωσης το πάθος και τον αισθησιασμό που δημιουργεί μοναδική ατμόσφαιρα στην προσωπική σου ζωή. Ο αδέσμευτος έχεις τη δυνατότητα να επικοινωνήσεις με το πρόσωπο που σου προκαλεί έντονο καρδιοχτύπι και να εντυπωσιάσεις με την αποφασιστικότητά σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι πιθανό να υπάρξουν εμπορικές συμφωνίες που σε ενδιαφέρουν και σου δίνουν την ευκαιρία να εξελιχθείς. Μπορείς να αποκομίσεις πολλά, αρκεί να περιορίσεις να περιορίσεις την φλυαρία που θα οδηγήσεις σε λάθος υποσχέσεις. Το να εκτεθείς δεν θα βοηθήσει να προαχθείς επαγγελματικά.

Ιχθύες

Ιχθύ, μπορείς να απολαύσεις οικογενειακές στιγμές που σε γεμίζουν ζεστασιά και ασφάλεια και σου δίνουν την ευκαιρία να τακτοποιήσεις θέματα που απασχολούσαν οικεία πρόσωπα. Δημιουργείς την κατάλληλη ατμόσφαιρα και φροντίζεις τους δικούς σου ανθρώπους αξιοποιώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον χρόνο που έχεις μαζί τους.

Αισθηματικά

Η τρυφερότητα κυριαρχεί σε προσωπικό επίπεδο και σου δίνει την ευκαιρία να ανανεώσεις τη σχέση σου και να περάσεις εξαιρετικά με το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που σου δίνει την αίσθηση του γνώριμου και δημιουργεί οικεία ατμόσφαιρα στην μεταξύ σας επικοινωνία.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις σημαντικά οικονομικά σχέδια όμως δεν αποκλείεται να είσαι υπερβολικά αισιόδοξος για την εξέλιξή τους. Καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός σε δεσμευτικές συμφωνίες που μπορεί να θεωρείς ότι θα ανταποκριθείς όμως στην πορεία θα έχεις δυσκολίες και δεν θα είσαι φερέγγυος.

Διαβάστε επίσης