Αρχική Ελλαδα «Οτι θα έτρωγα καρπούζι μπροστά σε αναμμένο τζάκι και να λέω Χριστός Ανέστη, ούτε με το ΠΑΣΟΚ» – Σε ποιον ανήκει η viral ατάκα

«Οτι θα έτρωγα καρπούζι μπροστά σε αναμμένο τζάκι και να λέω Χριστός Ανέστη, ούτε με το ΠΑΣΟΚ» – Σε ποιον ανήκει η viral ατάκα

Από antwnio

Το απόλυτο viral έχει γίνει η ανάρτηση ενός χρήστη των social media σχετικά με τον εορτασμό της Ανάστασης λόγω της μεταφοράς του την Τρίτη, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Με ανακοίνωση όμως που είχε εκδώσει η Ιερά Σύνοδος, η πανηγυρική αναστάσιμη παννυχίδα που τελείται κανονικά το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, θα πραγματοποιούνταν στις 26 προς 27 Μαΐου, δηλαδή χθες. Έτσι, πλήθος κόσμου προσήλθε στους ναούς προκειμένου να μετάσχει στις Ιερές Αγρυπνίες.

Η πρωτόγνωρη αυτή απόφαση προκάλεσε ποικίλα σχόλια στους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Αυτό όμως που ξεχώρισε ήταν το σχόλιο ενός χρήστη (Γιάννης Κριεκούκης) στην σελίδα του Facebook «Μένουμε στο Σπίτι» που δημιουργήθηκε μόλις ανακοινώθηκε το εθνικό lockdown, με 54.000 περίπου μέλη, και φυσικά έχει γίνει viral συγκεντρώνοντας πάνω από 10.000 likes και πλήθος σχολίων. Η ανάρτηση ανέφερε, συγκεκριμένα:

«Ότι θα έτρωγα καρπούζι, μπροστά σε αναμμένο τζάκι και να λέω Χριστός Ανέστη, ούτε με το Ορθόδοξο ΠΑΣΟΚ όλα αυτά!!!». 

 

H viral ανάρτηση για το Πάσχα και το ΠΑΣΟΚ

Φυσικά, ακολούθησαν πολλές παρόμοιες αναρτήσεις με τον κόσμο να σπάει πλάκα με την μεταφορά του Πάσχα στα τέλη Μαϊού αλλά και τον άστατο καιρό.

  • Μερικά ακόμη ευφάνταστα σχόλια στα social media:
  • Σήμερα λέει 26 Μαΐου γιορτάζουμε την ανάσταση που δεν έγινε το Πάσχα. Ήξερα ότι το Πάσχα ήταν κινητή εορτή τώρα μαθαίνουμε ότι είναι και κβαντική και ταξιδεύει στο χρόνο.
  • 26 Μαΐου: Πάσχα. 1 Ιουνίου: Ανοίγουν τα σχολεία. Κανονίστε να κάνουμε Χριστούγεννα στην παραλία σαν τους Αυστραλούς.
  • Σαν χθες μου φαίνεται που ήταν πάλι Πάσχα
  • πότε ήρθε το Πάσχα πότε έφυγε πότε ξανάρχεται ούτε που το καταλάβαμε
  • Μόνο με Μητσοτάκη θα μπορούσαμε να έχουμε κάθε μήνα Πάσχα

Διαβάστε επίσης