Αρχική Διαφορα νεα Εκδήλωση Τιμής & Μνήμης για την Άλωση της Πόλεως στην Αθήνα-(ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Εκδήλωση Τιμής & Μνήμης για την Άλωση της Πόλεως στην Αθήνα-(ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Από antwnio

Ενάντια σε ένα ολόκληρο σύστημα, που πολεμάει εδώ και πολλά χρόνια και συνεχίζει να πολεμάει με μέσα βρώμικα το μοναδικό Εθνικιστικό Κίνημα, την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, έγινε και αυτήν την χρονιά εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τον τελευταίο Αυτοκράτορα και Εθνομάρτυρα της χιλιόχρονης Αυτοκρατορίας μας και τους γενναίους υπερασπιστές του. 

Εκατοντάδες υπερήφανοι Άνδρες και Γυναίκες, βροντοφώναξαν το αγωνιστικό τους παρόν και έδωσαν μία ακόμη απάντηση ότι τα σχέδια του αμαρτωλού αντεθνικού καθεστώτος ενάντια στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν θα περάσουν!

Στην Αθήνα η εκδήλωση έγινε στην Πλατεία Μητροπόλεως και μίλησαν κατά σειρά, ο Ηλίας Παναγιώταρος, πρώην βουλευτής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ο  Πολύβιος Ζησημόπουλος πρώην βουλευτής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, μέλος του Μετώπου Νεολαίας, που μετέφερε το αγωνιστικό μήνυμα και τον χαιρετισμό των πρώην βουλευτών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από την Βόρειο Ελλάδα Ιωάννη Σαχινίδη, Χρήστο Χατζησάββα και Αρτέμη Ματθαιόπουλο.                                                                                                                 

Μετά τον λόγο έλαβε ο πρώην βουλευτής Θεσσαλονίκης  Αντώνης Γρέγος, ο οποίος και παρουσίασε τον Γ.Γ, της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ κ.Μιχαλολιάκο. Μήνυμα Αγωνιστικό απέστειλε  πρώην βουλευτής Αχαϊας Μιχάλης Αρβανίτης.

Όλοι  τόνισαν την εθνικά απαράδεκτη κατάσταση που βρίσκεται η χώρα, με μια κυβέρνηση που κατέχεται από πνεύμα ραγιαδισμού και εθνομηδενισμού και έχει παραδώσει την Ελλάδα μας ανοχύρωτη στους μετανάστες και τις τουρκικές προκλήσεις.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στο κέντρο της Αθήνας, ημέρα Παρασκευή απόγευμα και μάλιστα σε ένα από τα πλέον εμπορικά της σημεία, δεν υπήρχαν παρά ελάχιστοι Έλληνες και η περίφημη Πλατεία Ομονοίας, που εγκαινίασε η οικογένεια που εξουσιάζει την ΝΔ και την χώρα, ήταν γεμάτοι από Αφρικανούς και Ασιάτες.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         

                                              

Διαβάστε επίσης