Αρχική Πολιτική ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ GEORGE FLOYD

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ GEORGE FLOYD

Από antwnio

Ιδού πώς καταντάει ο άνθρωπος αν του δοθεί εξουσία κι είναι ακατάλληλος γι αυτή. Σκοτώνει αργά έναν συνάνθρωπό του, με τρόπο που δεν θα άντεχες να σκοτώσεις ούτε μια γάτα. Τα άλλα ζώα, οι συνάδελφοί του, τον προστατεύουν και μένουν απαθείς καθώς σκοτώνει αργά και βασανιστικά τον άνθρωπο.
Οι πολίτες φωνάζουν για να σώσουν τον συμπολίτη τους που αργοσβήνει, από την αστυνομία. Αν αυτό δεν είναι η εικόνα της κατάπτωσης μιας χώρας ολόκληρης, τί είναι;

Αν αυτό δεν είναι η εικόνα κατάπτωσης της ανθρωπότητας που τους ανέχεται ως πλανητάρχες, τί είναι; Δεν υπάρχει ποινή γι αυτούς. Ντροπιάζουν την ανθρωπότητα μόνο με την ύπαρξή τους. Όπως ντροπιάζει την ανθρωπότητα ολόκληρη η Αμερική εδώ και 75 περίπου χρόνια.

Αυτοί που τόλμησαν σε τελειωμένο πόλεμο να ρίξουν πυρηνικά σε ανθρώπους, αυτοί που πέταγαν ναπάλμ στους φουκαράδες βιετναμέζους για να ελέγξουν το εμπόριο της ηρωίνης, αυτοί που κατέστρεφαν το Αφγανιστάν για το πετρέλαιο και την ηρωίνη, αυτοί που ισοπέδωναν το Ιράκ για να το σώσουν απ’ τον ηγέτη που αυτοί εγκατέστησαν, για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των πετρελαϊκών, αυτοί που βομβάρδιζαν τη Σερβία για να την υποχρεώσουν να υποταχθεί οικονομικά και γεωπολιτικά σ’ αυτούς, αυτοί που χώρισαν την Κύπρο στη μέση, αυτοί που μας λένε ότι επειδή δεν είμαστε υποανάπτυκτοι κι άρα δεν κάνουμε για πόλεμο, ότι πρέπει να υποχωρούμε στον ταραχοποιό της περιοχής την Τουρκία, τον οποίο φροντίζουν επιμελώς να ταΐζουν πολεμοφόδια, αυτοί που κυβερνούν τον κόσμο όπως ακριβώς οι Ρωμαίοι 2000 χρόνια πριν, γιατί δεν έχουν ικανότητες ως κοσμοκράτορες να περάσουν στο επόμενο επίπεδο, αυτοί που σαν χώρα αλλά και σαν άνθρωποι θυμίζουν φουσκωτό ανεγκέφαλο, αυτοί που πήραν το αρχαίο ελληνικό κάλλος και το μετέτρεψαν στο έκτρωμα του μπόντι μπίλντινγκ, αυτοί που είπαν ότι ο πρώτος είναι όλα και όλοι οι υπόλοιποι τίποτε, αυτοί που εξίσωσαν την αξία του ανθρώπου με το πορτοφόλι του.

Αυτοί θα είχαν μια τέτοια αστυνομία που ο πολίτης θα πρέπει να τρέμει κι όχι να προστατεύεται , να αηδιάζει κι όχι να καμαρώνει. Αυτοί, ενώ είναι κοσμοκράτορες, θα είχαν για πρόεδρο τον αστείο κεφαλαιοκράτη που μπροστά στην εικόνα αυτή δεν αξιώθηκε να κάνει μια δήλωση της προκοπής.

Αυτοί είναι δυστυχώς που κουμαντάρουν την ανθρωπότητα γιατί η Ευρώπη δειλή και υποταγμένη συνεχίζει να τους ανέχεται.

Το I can’ t breathe και το mum που φώναξε αυτός ο άνθρωπος θα το φωνάζει όλη η ανθρωπότητα όσο τους έχει στο σβέρκο.


ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ

 

Διαβάστε επίσης