Αρχική Πολιτική Κρήτη Χρυσοχοϊδης από Ανώγεια: Ήρθα ως προσκυνητής αλλά και ως εκπρόσωπος του νόμου

Κρήτη Χρυσοχοϊδης από Ανώγεια: Ήρθα ως προσκυνητής αλλά και ως εκπρόσωπος του νόμου

Από antwnio

Με φόντο τα φαινόμενα έντονης παραβατικότητας αλλά και την ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων που εποπτεύουν την ευρύτερη περιοχή του Μυλοποτάμου, βρέθηκε σήμερα στα Ανώγεια ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, συνοδευόμενος από τον Ηρακλειώτη Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Αντιστράτηγο Μιχάλη Καραμαλάκη. 
Υπουργός και Αρχηγός έγιναν δεκτοί από τον Δήμαρχο Σωκράτη Κεφαλογιάννη και τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρνουτάκη ενώ στη συνέχεια ακολούθησε σύσκεψη στο Δημαρχείο, με φόντο φυσικά και την ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων του ΤΑΕ Μυλοποτάμου.

Στο Δημαρχείο Ανωγείων ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη

Στο Δημαρχείο Ανωγείων ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη

Ήρθα εδώ ως προσκυνητής του τόπου αλλά και ως εκπρόσωπος του νόμου” δήλωσε σε κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της σύσκεψης ο Μιχάλης Χρυσοχϊδης και συνέχισε λέγοντας: 

Καλώ τους Ανωγειανους να μείνετε ανυπότακτοι στην αδικία και στην εκμετάλλευση, την απανθρωπιά και στους σκοτωμούς. Κι αν η βεντέτα είναι στις
παραδόσεις σας, είστε παλικάρια και μπορείτε να τις αλλάξετε.
Όλες πάλιωσαν και χάλασαν. Όχι γιατί το λέει ο νόμος αλλά γιατί Οι λεβέντες δεν είναι για να τους χαλάμε σε βεντέτες.
Είμαι εδώ γιατί σέβομαι τους Ανώγειανους και την ιστορία τους. Σέβομαι όμως και τη δημοκρατία, σέβομαι το νόμο και αυτόν εκπροσωπώ. Η παρανομία στην Δημοκρατία δεν είναι ανυπακοή αλλά έγκλημα. Ο νόμος δεν κάνει καμία εξαίρεση γιατί αν έκανε εξαιρέσεις θα ήταν άδικος. Εφαρμόζεται το ίδιο στην Αθήνα, τα Ζωνιανά, τη Μάνη και τα Σφακιά.”

Στη συνέχεια και σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο υπουργός θα επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις του ΤΑΕ Μυλοποτάμου στο Γαράζο.

Ο υπουργός γνωστοποίησε επίσης πως σε λίγες θα επισκεφθεί ξανά την Κρήτη χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

 

ekriti.gr/

Διαβάστε επίσης