Αρχική Πολιτική Ανδρεάκος: «Είμαι Χριστιανός αστυνομικός! Αρνούμαι τη νέα ταυτότητα!» ΒΙΝΤΕΟ

Ανδρεάκος: «Είμαι Χριστιανός αστυνομικός! Αρνούμαι τη νέα ταυτότητα!» ΒΙΝΤΕΟ

Από antwnio

Είναι η πέμπτη συνεχόμενη φορά που ο Αρχιφύλακας της ΕΛΑΣ- που ήδη αναδεικνύεται σε ήρωα των ημερών μας- Δημήτρης Ανδρεάκος, καλείται να «απολογηθεί» ενώπιον του Δευτεροβαθμίου Πειθαρχικού Συμβουλίου της ΕΛ.ΑΣ. για την συνειδητή άρνησή του να παραλάβει την «κάρτα του πολίτη» , που ήδη έχει χορηγηθεί εδώ και χρόνια στα Σώματα Ασφαλείας της χώρας και σύντομα έρχεται και για τους πολίτες.

Πρόκειται για την κάρτα εκείνη (σε σχήμα πιστωτικής) η οποία θα περιέχει το σύνολο των πληροφοριών που αφορούν ένα πρόσωπο (ασφαλιστική ενημερότητα, υγεία, επαγγελματική κατάσταση κλπ.) ακόμα και πληροφορίες άγνωστες στον κάτοχό της που θα ελέγχονται και θα τροφοδοτούνται από ένα κεντρικό σύστημα υπολογιστή με την εισαγωγή ενός μοναδικού αριθμού που θα αντικαταστήσει όλους τους επιμέρους αριθμούς που καθένας έχει σήμερα. Το πρόσχημα της «ηλεκτρονικής ευκολίας» , της «άυλης συναλλαγής» και της «ασφαλούς πρόσβασης» ακολουθούνται από τη βεβαιότητα του πλήρους ελέγχου από άγνωστο αριθμό ανθρώπων (χειριστών, «υπευθύνων» αλλά και χάκερς) των προσωπικών δεδομένων κάθε πολίτη ακόμα και στις πιο ευαίσθητες πληροφορίες της ζωής του (υγεία, σεξουαλικές προτιμήσεις, θρησκεία, καταναλωτικές συνήθειες κλπ) , στις οποίες ο ίδιος ΔΕΝ θα έχει πρόσβαση! Ο Ανδρεάκος, με την σθεναρή στάση που έχει κρατήσει τόσα χρόνια, παρά τις διώξεις, την δυσφήμηση και την περιουσιακή απώλεια που συνεπάγεται η μακρόχρονη μάχη του, αποδεικνύει, 10 ολόκληρα χρόνια μετά την πρώτη του δίωξη ότι χαμένη είναι η μάχη που δεν δόθηκε.

Ήδη σήμερα, με την υποστήριξη του Ανεξάρτητου Ευρωβουλευτή κ. Γιάννη Λαγού, του Σ.Σ. της ΕΛΑΣΥΝ, του εκπροσώπου του ΕΛΚΙΣ και αγωνιστή για τα θρησκευτικά δικαιώματα των Ορθοδόξων κ. Γιώργου Αλεξόπουλου και του δικηγόρου του κ. Γιάννη Ζωγράφου, ο Ανδρεάκος πέτυχε την στοιχειώδη ποινή της αργίας με απόλυση 4 μηνών και ΔΕΝ αποτάσσεται από το Σώμα. Η απόφαση αυτή αποτελεί περίτρανη νίκη- νίκη για όλους όσους συμμερίζονται τον αγώνα για συνταγματικά δικαιώματα, ελευθερία της θρησκευτικής συνείδησης και Ορθοδοξία και προαναγγέλλει και άλλες αντίστοιχες αποφάσεις (τόσο σε πειθαρχικό όσο και ποινικό επίπεδο) για όσους αμφισβητήσουν το «αλάθητο» της εξουσίας και όσων την καπηλεύονται

Διαβάστε επίσης