Αρχική Κοινωνια Καυστικός ο Συμεών: Κάθονται στα έδρανα του κοινοβουλίου και εμπορεύονται μαντζούνια και παραμύθια. (video)

Καυστικός ο Συμεών: Κάθονται στα έδρανα του κοινοβουλίου και εμπορεύονται μαντζούνια και παραμύθια. (video)

Από antwnio

Να είναι προσεκτικοί απέναντι στους κάθε είδους απατεώνες κάλεσε τους πιστούς ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας Συμεών.

Από τον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων, που είναι οι προστάτες του κλάδου της υγείας και με αφορμή τον ψευτογιατρό, η δράση του οποίου έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη στην Ελλάδα, ο κύριος Συμεών τόνισε πως η κοινωνία πρέπει να ωριμάσει.

Να μην εμπιστευόμαστε τον κάθε απατεώνα που μπορεί να μας πουλάει φάρμακα και θεραπείες επεσήμανε ο σεβασμιότατος.

Η πολιτεία μας δεν λειτουργεί στο χάος, έχει σύλλογο ιατρικό, σύλλογο φαρμακευτικό μονάδες υγείας, νοσοκομεία. Οι γιατροί είναι καταχωρημένοι, έχουν άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, συνέχισε.

Και πολύ ρασοφόροι μπορεί να κυκλοφορούν και να παρουσιάζονται ως άγιοι και να πουλάνε στους ανθρώπους θαύματα και λείψανα και εικόνες και παραμύθια της χαλιμάς αλλά να μην ανήκουν στην κανονική ορθόδοξη εκκλησία, έχουμε ευθύνη εμείς οι άνθρωποι.

Στο στόχαστο του Μητροπολίτη Φθιώτιδας μπήκαν και μέλη της Βουλής.  Ο κύριος Συμεων επεσήμανε:

Και πολλοί άλλοι να παζαρεύουν και να εμπορεύονται τα κάθε μαντζούνια και τα κάθε παραμύθια και τον αέρα τον κοπανιστό και μάλιστα να κάθονται και σε έδρανα του κοινοβουλίου και να διαφημίζουν και φάρμακα για τον κορωνοϊό.

Και όμως η κοινωνία να κάθεται παθητικά και να τα ανέχεται, αυτή η κοινωνία που υποτίθεται έχει προοδεύσει τόσο πολύ και έχει γίνει τόσο άτεγκτη και προστατεύει τα δικαιώματα των πολλών.

Δείτε το video:

Διαβάστε επίσης