Αρχική Ζωδια Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 16 Ιουλίου

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 16 Ιουλίου

Από antwnio

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Μπορεί να έχετε θυμώσει με όλα αυτά που γίνονται μέσα στη ζωή σας και ειδικά με τις συμπεριφορές που προκύπτουν από τον σύντροφό σας, που είναι λίγο χαμένος αυτό το χρονικό διάστημα.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Ανήκετε στα πιο ευνοημένα ζώδια που μέσα στον τρέχοντα μήνα του Ιουλίου θα έχουν μεγάλες και μόνιμες αλλαγές στην ερωτική τους ζωή. Σίγουρα και τα εργασιακά σας θα ορθοποδήσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Μπορεί να είστε μόνοι σας, αλλά αυτό είναι και κάτι που σαν κατάσταση σας έχει δώσει παραπάνω χρόνο και ευκαιρίες για να επεκταθείτε στον επαγγελματικό σας τομέα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Ξέρετε ότι αρέσετε σε κάποιον από τον κοινωνικό σας κύκλο. Αυτό είναι και κάτι που θα σας κάνει να ξεκινήσετε τις διπλωματικές συζητήσεις έτσι ώστε να σπάσει και ο πάγος!

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Τα νέα που θα σας φέρει το συντροφικό σας έτερο έχουν να κάνουν με την πορεία σας. Σίγουρα υπάρχουν ακόμη θέματα που πρέπει να λυθούν, αλλά γενικότερα η εποχή θα σας αλλάξει την καθημερινότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Μην αναπολείτε το παρελθόν. Ξέρετε ότι είστε τελικώς κερδισμένοι με όλα αυτά που έχετε περάσει. Τώρα είστε και έτοιμοι για να κάνετε και μια νέα γνωριμία που ήδη σας πολιορκεί.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Ο,τι και να σας λένε για τον πρώην σύντροφό σας, εσείς καλύτερα να κρατήσετε μικρό καλάθι. Αλλωστε μέσα στο μήνα αυτόν θα τον δείτε και από κοντά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Υπάρχουν κάποια θέματα που θα σας ζητήσει ο σύντροφός σας να τα ανοίξετε και κυρίως από τα παλιά. Εσείς κρίνετε τι πρέπει να πείτε και σε τι να είστε άκρως διπλωματικοί.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Επικοινωνίες και προσκλήσεις θα λάβετε από τον άνθρωπο που σας έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον. Εσείς από τη δική σας μεριά μην είστε ακόμη τόσο διαχυτικοί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Εσείς είστε ερωτευμένοι και παθιασμένοι με την εργασία σας και μάλλον έχετε ξεχάσει ότι χρωστάτε μια απάντηση σε κάποιον που προσφάτως σας έχει ρωτήσει κάτι σημαντικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Θα πρέπει να δείτε πλέον με μια πιο καθαρή και ώριμη ματιά ποιο είναι ακριβώς το πρόβλημα που έχει ο σύντροφός σας και που δεν του επιτρέπει να προχωρήσετε και σε πιο σοβαρές καταστάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Στην εργασία σας υπάρχουν πολλά και ενδιαφέροντα άτομα που ζητούν την προσοχή σας. Ο,τι και να κάνετε, τουλάχιστον συνεχίστε το έξω από εκεί. Ηδη κάποια σχόλια τρέχουν για το άτομό σας, και αυτό δεν είναι ό,τι καλύτερο.

Διαβάστε επίσης