Αρχική Ελλαδα Κόλαφος οι καταγγελίες για τη Δημοτική Αρχή,του Δήμου Ωρωπού αλλά κυρίως προσωπικά για τον Δήμαρχο Γ. Γιασημάκη

Κόλαφος οι καταγγελίες για τη Δημοτική Αρχή,του Δήμου Ωρωπού αλλά κυρίως προσωπικά για τον Δήμαρχο Γ. Γιασημάκη

Από antwnio

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

18.09.2020

 

Κόλαφος οι καταγγελίες Δημητρίου για τη Δημοτική Αρχή.

Κόλαφος για τη Δημοτική Αρχή, αλλά κυρίως προσωπικά για τον Δήμαρχο Γ. Γιασημάκη αποτελούν οι καταγγελίες του πρώην Αντιδημάρχου Αυλώνα, Νώντα Δημητρίου, ο οποίος κάνει λόγο για αδιαφανείς διαδικασίες στον τρόπο λειτουργίας του Δήμου. 

Ο Ανεξάρτητος, πλέον, Δημοτικός Σύμβουλος Ωρωπού, με ένα κείμενο φωτιά αποκαλύπτει θλιβερές όσο και επικίνδυνες πρακτικές που ακολουθεί η Δημοτική Αρχή για τα δημοτικά πράγματα, προκαλώντας εύλογα ερωτηματικά, έντονες ανησυχίες και προβληματισμούς για τους στόχους και τις επιδιώξεις της.

Καταγγέλλει, με ιδιαίτερα σκληρό και καυστικό τρόπο, την σημερινή ηγεσία του Δήμου για σωρεία αντιδημοκρατικών πρακτικών, τις οποίες, επί πέντε χρόνια, κατηγορούσε και φόρτωνε στην προηγούμενη Δημοτική Αρχή. 

Πράξεις που αποδεικνύουν αυταρχισμό, αντιδεοντολογική συμπεριφορά από μια κλειστή ομάδα διοίκησης, αλλά και τον ίδιο τον Γ. Γιασημάκη που δεν υπολογίζει τους Δημοτικούς Συμβούλους του και δε σέβεται τους πολίτες. 

Τους πολίτες τους οποίους εξαπάτησε προεκλογικά, με λόγια μεγάλα και φρούδες ελπίδες ότι, δήθεν, η παράταξή του θα φέρει κάτι το καινούργιο. Ότι ο Δήμος θα γυρίσει σελίδα! Στην ουσία όμως, απλώς υφάρπαξαν την ψήφο τους θεωρώντας τους μικρονοητικούς ακόμα και τώρα, ένα χρόνο μετά, μην έχοντας προσφέρει στο ελάχιστο στην τοπική κοινωνία. 

Όντως, έφερε τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που ζούμε σήμερα, και ένα Δήμο Ωρωπού, αφημένο στο «Έλεος του Θεού», χωρίς να ενδιαφέρεται κανένας από τους Δημοτικούς Άρχοντες, να μην εχουν πουθενά ουσιαστική παρουσία και να δείχνουν μίσος και εκδικητικότητα σε όσους δεν ήταν μαζί τους στις εκλογές. 

Ένα χρόνο μετά την ανάληψη της διοίκησης του Δήμου, το σαθρό οικοδόμημα  γκρεμίζεται  σαν χάρτινος πύργος. Ξεσκεπάστηκε η πραγματική εικόνα των ανθρώπων που διοικούν. Η ανικανότητα και  η σαθρότητα μιας επικίνδυνης  Δημοτικής Αρχής που δεν έχει πυξίδα και προοπτική για τον Τόπο.

Ο Νώντας Δημητρίου είναι καταπέλτης. 

Καταγγέλλει, ευθέως, τους πρώην συνοδοιπόρους του για εξαπάτηση σε όσα συμφώνησαν προεκλογικά.  

Για πλείστα, ψεύτικα προφίλ, που στόχο έχουν τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης. Καταγγέλλει, κλειστή ομάδα διοίκησης που αποφασίζει ερήμην των υπόλοιπων Δημοτικών Συμβούλων, έλλειψη συλλογικότητας και λογοδοσίας, αναθέσεις εκατομμυρίων ευρώ (που προεκλογικά είχαν κάνει σημαία) , προμήθειες , συμφωνίες κάτω από το τραπέζι με ιδιώτη, για να χαριστεί το οικόπεδο των 80 στρεμμάτων, στις ιστορικές παλιές Φυλακές.

Ηταν ξεκάθαρα μια προσπάθεια φίμωσής του και, εν τέλει, αποπομπής του από τις αποφάσεις για τα τεχνικά έργα, αν και  ήταν αρμόδιος Αντιδήμαρχος Τεχνικών έργων.

Πρόκειται για πρωτόγνωρες, αδιαφανείς μεθοδεύσεις που εκθέτουν και ευτελίζουν τη Δημοτική Αρχή και το θεσμό του Δημάρχου. Πρακτικές σκοταδισμού και οπισθοδρόμησης.

Πράττουν όλα όσα ψευδώς και μετά βδελυγμίας κατήγγειλαν για τη δική μας Δημοτική Αρχή, επί πέντε χρόνια, ότι δήθεν κάναμε, για να στηρίξουν το προεκλογικό αφήγημά τους,  χωρίς να ψηφίσουν ούτε ένα έργο και σήμερα με περίσσιο καμάρι να φωτογραφίζονται σε αυτά,  αποχωρώντας συστηματικά και επιδεικτικά από τα Δημοτικά Συμβούλια.

Οι μάσκες έπεσαν. 

Η αλήθεια αποκαλύφθηκε. Οι έωλες κατηγορίες κατά της Δημοτικής Αρχής μας, κατέρρευσαν. 

Οδηγείται τον τόπο στην απαξίωση. 

Ο κ. Γιασημάκης οφείλει  να δώσει σαφείς και ξεκάθαρες απαντήσεις στους πολίτες. Πέρασαν τόσες μέρες και η Δημοτική Αρχή κωφεύει, δεν απάντησε σε καμία κατηγορία που τους προσάπτει ο πρώην Αντιδήμαρχος του Αυλώνα, αλλά και ο τοπικός Σύμβουλος κ. Λέκκας.

Η παράταξή «Πρώτα ο Δημότης» δε θα επιτρέψει τη μετατροπή της πολιτικής ζωής του τόπου σε ζούγκλα υπόγειων μεθοδεύσεων. Θα σταθούμε κριτικά απέναντι στα όποια ιδιοτελή «θέλω» της Δημοτικής Αρχής, για να μην οδηγηθεί ο Δήμος στην ανυποληψία.

Έχουμε τη δύναμη να το πράξουμε και θα το πράξουμε, με κάθε έννομο μέσο.

 

Ο επικεφαλής ου Συνδυασμού

«Πρώτα Ο Δημότης»

Διαβάστε επίσης