Αρχική Πολιτική Γεννηματά για τα νέα μέτρα: Κύριε Μητσοτάκη, έχετε μεγάλη ευθύνη για τη δύσκολη πραγματικότητα

Γεννηματά για τα νέα μέτρα: Κύριε Μητσοτάκη, έχετε μεγάλη ευθύνη για τη δύσκολη πραγματικότητα

Από antwnio

Σε δήλωσή της η Φώφη Γεννηματά άσκησε κριτική στα νέα αυστηρά μέτρα που λαμβάνονται για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού στην Αττική.

Όπως υπογράμμισε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής “κ. Μητσοτάκη, οι νέοι περιορισμοί που εξαγγείλατε σήμερα και οι ψίθυροι για νέο lockdown, ένα πράγμα αποδεικνύουν, ότι η κατάσταση με την πανδημία, σας έχει ξεφύγει στη δεύτερη φάση. Πληρώνουμε την αδράνεια, τα συνεχή λάθη και τις παλινωδίες της Κυβέρνησής σας όλο το καλοκαίρι. Πληρώνουμε τη χαλαρότητα που σηματοδοτήσατε, το άνευ όρων άνοιγμα της χώρας και την ελλιπή και επιλεκτική από σας εφαρμογή των μέτρων”.

Επεσήμανε ακόμη ότι “χάσατε πολύτιμο χρόνο για τη στήριξη του ΕΣΥ, την αύξηση των ΜΕΘ, την πρόσληψη και εκπαίδευση προσωπικού, τη δημιουργία κινητών μονάδων της ΠΦΥ. Πληρώνουμε τον συνωστισμό που συνεχίζεται και μεγαλώνει στις συγκοινωνίες. Πληρώνουμε τον συνωστισμό των μαθητών στα σχολεία, ρίξατε όλο το βάρος στις μάσκες και εκεί φιάσκο. Αφήστε την ωραιοποίηση και τα ευχολόγια, η πραγματικότητα είναι δύσκολη και έχετε μεγάλη ευθύνη γι’ αυτό. Κάθε νέος περιορισμός κοστίζει πολύ στην κοινωνία, στην οικονομία και κυρίως στους πιο αδύναμους” υπογράμμισε η κυρία Γεννηματά και είπε επίσης: “Τελικά, στις πλάτες του κάθε πολίτη, για να προστατεύσει την υγεία του και τη ζωή του, πέφτουν και αυτά που δεν είναι ικανή, να εξασφαλίσει και να εγγυηθεί, η κυβέρνησή σας”.

 

Διαβάστε επίσης