Αρχική Κοινωνια Σοκ στην Κω: Χτύπησε την έγκυο σύντροφό του κι έχασε το ένα από τα δίδυμά τους

Σοκ στην Κω: Χτύπησε την έγκυο σύντροφό του κι έχασε το ένα από τα δίδυμά τους

Από antwnio

Απίστευτο περιστατικό κακοποίησης

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Ρόδου θα φτάσει στις 2 Νοεμβρίου ένα απίστευτο περιστατικό κακοποίησης με θύμα μία έγκυο από τη Βουλγαρία και θύτη τον σύντροφό της.

Στις 4 Ιουνίου 2015 ο άνδρας έσυρε με τη βία την 9 μηνών έγκυο σύντροφό του από το σπίτι του πεθερού του, στο αυτοκίνητό του και στη διάρκεια της διαδρομής από την πόλη της Κω προς την Αντιμάχεια την γρονθοκόπησε με βιαιότητα στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να αιμορραγήσει.

Προκειμένου μάλιστα να μην φαίνεται από το παράθυρο του αυτοκινήτου χτυπημένη, φέρεται να της κατέβασε το κεφάλι προς τα κάτω. Επειδή αντιδρούσε, αφού την απείλησε με ένα κατσαβίδι ότι θα την σκότωνε, φέρεται να την έπληξε με αυτό στην αριστερή πλευρά της κοιλιάς και στο δεξί της πόδι, συγκεκριμένα στο μηρό.

Όταν έφτασαν στο σπίτι που συζούσαν την κλώτσησε στην πλευρά, στο πόδι και τον μηρό.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η dimokratiki.gr το θύμα υπέστη υπόσφαγμα δεξιού οφθαλμού, εκχύμωση γωνίας δεξιάς κάτω γνάθου, εκχυμώσεις βραχιονίων άμφω, εκχύμωση δεξιού γλουτού και πολλαπλά μικρής διαμέτρου θλαστικά τραύματα από νύσσον όργανο, ήτοι το κατσαβίδι, στον δεξιό μηρό και στην κοιλιακή χώρα.

Λίγες μέρες αργότερα η γυναίκα αισθάνθηκε έντονους πόνους, πήγε στο Γενικό Νοσοκομείο Κω, όπου κατά την εξέταση της από γυναικολόγο, διαπιστώθηκε στο υπερηχογράφημα ότι το ένα από τα δίδυμα έμβρυα που κυοφορούσε, το αγοράκι ήταν νεκρό.

Διαπιστώθηκε επίσης πως βρισκόταν σε διαδικασία τοκετού, υπεβλήθη σε καισαρική τομή και γέννησε ζωντανό ένα κοριτσάκι.

Ο κατηγορούμενος φέρεται μάλιστα να την είχε ξαναχτυπήσει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Τι είπε στην απολογία του ο θύτης – Τι είπε ψυχολόγος για το θύμα
Απολογούμενος ενώπιον του Ανακριτή της Κω ισχυρίστηκε πως η σύντροφός του δεν ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση, ότι εκδήλωνε πολύ συχνά συμπεριφορές ζηλοτυπίας απέναντί του, ότι δεν τον εμπιστευόταν, ότι η ίδια προκάλεσε με τη χρήση κατσαβιδιού, που βρήκε εντός του αυτοκινήτου του τα θλαστικά τραύματα στην κοιλιά και το πόδι της και ότι εκείνος απλώς τη χαστούκισε στο πρόσωπο.

Ψυχολόγος που εξέτασε το θύμα έκρινε ότι είχε καλή αντίληψη της πραγματικότητας, η εικόνα της ήταν εντός των φυσιολογικών ορίων, ενώ τα συναισθήματά της συμβάδιζαν με τα όσα είχαν προηγηθεί του τοκετού της.

Ο γυναικολόγος επιπλέον κατέθεσε ότι η γυναίκα ήταν πολύ συνεπής στις επισκέψεις για τον καθιερωμένο μηνιαίο έλεγχο της κύησής της και υποβαλλόταν σε όλες τις απαιτούμενες εξετάσεις.

Η μητέρα του κατηγορουμένου, κατέθεσε πως η ίδια η εγκυμονούσα σύντροφός του προκάλεσε τον αυτοτραυματισμό της και τη συνακόλουθη διακοπή της κύησής της.

Όπως είπε μία βδομάδα νωρίτερα είχε και πάλι επιχειρήσει να αυτοτραυματιστεί με μαχαίρι, προκειμένου να απαλλαγεί από τα δίδυμα έμβρυα που κυοφορούσε.

Διαβάστε επίσης