Αρχική Ελλαδα Κορονοϊός – Πάτρα: Ετοιμάζουν μηχανοκίνητη παρέλαση παρά τις απαγορεύσεις

Κορονοϊός – Πάτρα: Ετοιμάζουν μηχανοκίνητη παρέλαση παρά τις απαγορεύσεις

Από antwnio

«Είμαστε Έλληνες και θα κάνουμε παρέλαση». Αυτό τονίζουν σε ανάρτησή τους στο facebook τα μέλη μιας ομάδας που δηλώνουν αποφασισμένα να παραβιάσουν τα όσα έχουν αποφασιστεί για την απαγόρευση των παρελάσεων την 28η Οκτωβρίου, λόγω του κορονοϊού. Τα μέλη της ομάδας ξεκαθαρίζουν ότι θα κάνουν μηχανοκίνητη παρέλαση στην Πάτρα, έχοντας στα χέρια τους ελληνικές σημαίες, ενώ δηλώνουν Έλληνες πολίτες που έχουν αποφασίσει να τιμήσουν την ημέρα της εθνικής επετείου και να αψηφήσουν τον νόμο στο όνομα της «αιώνιας Ελλάδος».

Μάλιστα, δίνουν ραντεβού για ανήμερα της επετείου, στις 11:30 το πρωί έξω από την Veso Mare και τονίζουν ότι μετά το τέλος της μηχανοκίνητης αυτής παρέλασης θα πάνε να καταθέσουν στεφάνι στο άγαλμα της πλατείας Εθνικής Αντιστάσεως. Υπενθυμίζεται ότι εξαιτίας του κορονοϊού έχουν ακυρωθεί σε όλη την Ελλάδα οι παρελάσεις και οι εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου. Ωστόσο, τα μέλη της συγκεκριμένης ομάδας δηλώνουν “ότι δεν παίρνουν χαμπάρι και δεν το διαπραγματεύονται αυτό”.

«Δεν θα το αφήσουμε και δεν θα το επιτρέψουμε να σταματήσουν τις παρελάσεις!!! Οι παρελάσεις θα γίνουν κανονικά και αυτή την φορά στα χρονικά θα πραγματοποιηθούν και η συμμέτοχη σε αυτές, θα είναι από Έλληνες πολίτες, αφού απαγορεύεται από στρατιωτικές και μαθητικές» αναφέρουν μεταξύ άλλων.

Πηγή πληροφοριών: dete.gr

Διαβάστε επίσης