Αρχική Κοινωνια Ιερέας χαστουκίζει πολίτη στην Κοζάνη – Δείτε το βίντεο

Ιερέας χαστουκίζει πολίτη στην Κοζάνη – Δείτε το βίντεο

Από antwnio

Ιδιαίτερη εντύπωση και πολλά σχόλια προκαλεί το βίντεο με ιερέα της Μητρόπολης Σερβίων και Κοζάνης, ο οποίος εμφανίζεται να διαπληκτίζεται και στη συνέχεια να χαστουκίζει πολίτη στη γειτονιά της “Γιτιάς”, στην πόλη της Κοζάνης, με το όλο περιστατικό να έχει καταγραφεί σε κάμερα κινητού τηλεφώνου από κάτοικο της περιοχής.

Να σημειωθεί πως ο εν λόγω ιερέας, σύμφωνα με το kozanimedia.gr, το Πάσχα του 2009 είχε συλληφθεί με τις κατηγορίες της απόπειρας βιασμού και της ασέλγειας σε ανήλικο (στο Βατερό, όπου λειτουργούσε τότε), ενώ είχε προφυλακιστεί με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα και λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερος.

Το 2016 καταδικάστηκε σε 4 χρόνια φυλάκισης (εξαγοράσιμη ποινή) από το Μικτό Εφετείο Κοζάνης για την κατηγορία της απόπειρας βιασμού, αλλά αθωώθηκε για εκείνη της ασέλγειας σε ανήλικο. Ο ίδιος, τότε, σύμφωνα με τις πληροφορίες, επρόκειτο να προσφύγει και στον Άρειο Πάγο.

Έκτοτε δεν έχει γίνει γνωστό εάν υπήρξε αθωωτική απόφαση του Αρείου Πάγου ή όχι, με τις πρώτες πληροφορίες του kozanimedia από πηγές προσκείμενες στη Μητρόπολη να αναφέρουν ότι «έχει κλείσει η υπόθεση δικαστικά και δεν υπάρχει θέμα».

Προφανώς, αυτός είναι και ο λόγος που, πριν από μερικούς μήνες, ο συγκεκριμένος ιερέας εστάλη από τη Μητρόπολη σε δυο χωριά του Δήμου Σερβίων, στα οποία λειτουργεί εκ περιτροπής, καθώς επί χρόνια δεν υπήρχε άλλος ιερέας στις συγκεκριμένες περιοχές.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ ο ιερέας, που υποστήριξε ότι προκλήθηκε από το άτομο που χαστούκισε (και ο οποίος είναι γνωστός του) γιατί του έβρισε τα Θεία, τέθηκε σε αργία.

Δείτε το βίντεο, το οποίο αρχικά δημοσιεύτηκε από το metalignitiki.gr:

Διαβάστε επίσης