Αρχική Διαφορα νεα Έγινε τελικά …της νοθείας;

Έγινε τελικά …της νοθείας;

Από antwnio

                                                                                                                                                                                                                                                       Συνταρακτικές πληροφορίες μας έρχονται από τον δημοσιογράφο – ερευνητή Ιωάννη Κουντούρη και της διαδικτυακής πλατφόρμας του http://greeknewsondemand.com/! Πληροφορίες που μυρίζουν “μαύρες” σελίδες βίας και νοθείας ελληνικών εκλογών!

«Σύμφωνα από τον μεγάλο δημοσιογράφο του καναλιού FOX NEWS Lou Dobbs στη εκπομπή του “Lou Dobbs Tonight”, μαθαίνουμε τα εξής αδιανόητα για την τεραστίων διαστάσεων και εκτάσεων νοθεία που έγινε στις κάλπες, κατά τη διάρκεια των αμερικανικών προεδρικών εκλογών, από τους…ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΥΠΟΠΤΟΥΣ….

Οι δυσλειτουργίες του λογισμικού που χρησιμοποιήθηκε στις μηχανές ψηφοφορίας κατά τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ του 2020, δεν ήταν στην πραγματικότητα “δυσλειτουργίες”, αλλά ήταν αποτέλεσμα – εσκεμμένα – σχεδιασμένων λειτουργιών που δημιουργήθηκαν κρυφά εντός του λογισμικού για να χειραγωγήσει τον αριθμό των ψήφων υπέρ του…Joe Biden (Τζo Μπάιντεν) αντί για τον Donald Trump (Ντόναλντ Τραμπ)!

Αυτό δεν συνέβη μόνο σε λίγες πολιτείες αλλά σε …28 Πολιτείες συνολικά!

Το όνομα της εταιρείας που δημιούργησε το εν λόγω λογισμικό λέγεται Dominion Voting Systems. Είναι η μεγαλύτερη εταιρεία ψηφοφορίας στις ΗΠΑ.  Εκτός από τις 28 πολιτείες των ΗΠΑ που εξυπηρετεί, η εταιρεία εξυπηρετεί επίσης 9 από τις 20 κορυφαίες κομητείες (νομούς) των ΗΠΑ.
Π.χ., σε ένα μεγάλο νομό της πολιτείας του Μίσιγκαν, δόθηκαν χιλιάδες ψήφοι στον Joe Biden, καθιστώντας τον έτσι τον “νικητή” εκεί. Ωστόσο, αφού ανακαλύφθηκε δυσλειτουργία στο λογισμικό και στη συνέχεια διορθώθηκε, ο νομός απονεμήθηκε στον…Ντόναλντ Τραμπ!»!

Όχι από την κυβέρνηση στο ρωσικό εμβόλιο…                                                                                                                                                             

Πληροφορούμαι, ότι το εμβόλιο που θέλει να μας χορηγήσει για τον κορωνοϊό ο Πρωθυπουργός μας Κυριάκος Μητσοτάκης, θα είναι της εταιρείας Pfizer! Μια φαρμακευτική αμερικανική – πολυεθνική εταιρεία με έδρα τη Νέα Υόρκη!

Ένα εμβόλιο που θα παρασκευαστεί σε συνεργασία με την γερμανική εταιρεία βιοτεχνολογίας BioNTech! Που όπως ανακοίνωσε η ίδια εταιρεία, το εμβόλιο θα παρασκευάζεται στο εργοστάσιο της, στο Μάινς της Γερμανίας, αλλά και σε αυτό της Pfizer στο Βέλγιο!

Της οποίας BioNTech συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος είναι ο Τούρκος Ουγκούρ Σαχίν!

Τι λέτε κύριε Πρωθυπουργέ; Αμερικάνοι, Γερμανοί και Τούρκοι!

Ενώ το ρωσικό εμβόλιο Sputnik V μας ξινίζει ε;

Παρ΄ ότι ο Βλαδιμίρ Πούτιν έχει προωθήσει στην παραγωγή που χρηματοδοτεί το Ρωσικό Ταμείο Άμεσων Επενδύσεων και έχει ζητηθεί η χορήγηση άδειας κυκλοφορίας από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας!!

“Μαύρο στους Μαυρογιαλούρους”, ή ωσαννά;                                                                                                                                                   

Με έκπληξη και θυμό ενημερωνόμαστε από τον Μητροπολίτη Πωγωνιανής Δρυϊνουπόλεως και Κονίτσης Ανδρέα, πως στην Κόνιτσα καταργείται το κατάστημα της Εθνικής Τραπέζης και στον Παρακάλαμο το κατάστημα της Τραπέζης Πειραιώς! Για τον λόγο αυτό έστειλε την παρακάτω επιστολή στους Προέδρους και Διευθύνοντες Συμβούλους των δυο Τραπεζών:

«Με οδυνηρά έκπληξη και βαθιά αγανάκτηση, πληροφορήθηκα, μόλις αυτήν την στιγμή, ότι οι Όμιλοί σας προτίθενται (διά λόγους υποτίθεται οικονομίας) να κλείσουν και τα καταστήματα Παρακαλάμου (της Τραπέζης Πειραιώς) και Κονίτσης (της Εθνικής Τραπέζης), ανήκοντα και τα δύο εις την ακριτική και εξόχως εμπερίστατον Μητροπολιτική Επαρχία Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης, εις ην και Αρχιερατεύω.

Η απόφασή σας αυτή έρχεται εις στιγμήν, καθ’ ην ο ακριτικός πληθυσμός (όσος έχει απομείνει …) ευρίσκεται κλεισμένος εις τις οικίες του, λόγῳ των κυβερνητικών μέτρων προς περιορισμό των κρουσμάτων του κορωνοϊού, ο οποίος, έως άλλη “πανούκλα” ταλαιπωρεί την Πατρίδα μας, άλλα και ολόκληρο τον κόσμο. Έτσι, οι ακρίτες μας αδυνατούν να διακηρύξουν εις τους δρόμους την πλήρη αντίθεσίν των εις την αυτόχρημα αντεθνική αυτήν ενέργειά σας…

Αυτό, όμως, το οποίον δεν είναι εις θέση να πράξει ο λαός μας, το πράττω ήδη εγώ, ο Ποιμενάρχης και Πνευματικός των Πατέρας. Και σάς το λέγω με πόνο και με αγάπη, χωρίς το παραπάνω να αμφισβητώ ουδενός την αγάπη για την Ελλάδα και δη και την ακριτική Επαρχία Πωγωνίου και Κονίτσης.

Σας θερμοπαρακαλώ και σάς ικετεύω: Μη δώσετε την χαριστική βολή εις τον τόπο αυτόν, τον ποτισμένο με πλήθος αίμα Ελληνικό. Διακονώ εδώ, επί πεντήκοντα τρία (53) και πλέον χρόνια. Και γνωρίζω καλώς τα βάσανα αυτού τού λαού, ο οποίος, σε πείσμα των κατά καιρούς άθλιων μεθοδεύσεων, επιμένει να ζει εδώ και να περιμένει την στοργική μέριμνα τού Εθνικού Κέντρου, η οποία, όμως, δεν έχει φανεί άχρι τούδε εις τον ορίζοντα…

Την διαμαρτυρία μου αυτήν, θα γνωστοποιήσω:

α) εις τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, Ηπειρώτη κ. Κωνσταντῖνον Τασούλα, και

β) εις τον κ. Ελευθέριο Οικονόμου, ωσαύτως Ηπειρώτη, Υφυπουργό “Προστασίας τού Πολίτη”!

Και οι δύο αγαπούν την Επαρχία μας, μάλιστα δε ο κ. Οικονόμου κατάγεται από χωριό της Επαρχίας Κονίτσης.

Αφήστε μας να ζήσουμεΜη μάς “σπρώχνετε” να κατέλθουμε εις τα Ιωάννινα.

Δηλώνω προς υμάς, ότι, πάντως δεν προτίθεμαι να γίνω νεκροθάφτης της ακριτικής μου Επαρχίας. Το Πωγώνι και η Κόνιτσα πρέπει να ζήσουν. Και, συν Θεώ, θα ζήσουν, αφού υμείς αναθεωρήσετε την έως άνω απαράδεκτον απόφασίν σας.»!

Για να δούμε τα αντανακλαστικά και τις ευαισθησίες των κυρίων Τασούλα και Οικονόμου;

Θα ασχολούνται με την εκλογική τους Περιφέρεια μόνο στις προεκλογικές περιόδους; Ή θα μας δείξουν πως άξιζαν την ψήφου των πολιτών!

Εάν όμως δεν πράξουν το θέλημα του Μεγάλου Ιεράρχη Ανδρέα, που φυλάγει Θερμοπύλες, ε… τότε “μαύρο στους Μαυρογιαλούρους”!!

Διαβάστε επίσης